Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik szoktak kezdeményezni inkább egy ismerkedésnél, az aktívok, passzívok, vagy az unik?
Figyelt kérdés
Itt szoktam olvasni a válaszoknál, hogy az aktívok naponta több levelet is kapnak passzívoktól, annyira sok van belőlük, viszont én passzívként pont fordítva tapasztalom, Tinderen, Planetromeo-n, vagy akár én sosem kezdeményeztem passzívként, viszont nálam mindig kezdeményeztek, és mindig az aktív kezdeményezett.tegnap 19:23
2/6 anonim válasza:
Szerintem is a bevállalósabbak. Illetve arra is tudok gondolni, hogy a kevésbé vonzóbb külsejűektől is logikus lépés. Én pl. passzív biszexként alig-alig kezdeményeztem, (és bár nem tartom magam férfiszépségnek) de szerencsémre mindig akadtak akinek bejöttem, csak el kellett fogadnom mások közeledését. Nem kényszerített rá a sors a kezdeményezésre és az esetleges melléfogásra.
3/6 anonim válasza:
Én uni vagyok és megragadok minden lehetőséget és csábítok.
5/6 anonim válasza:
Aktív vagyok de nem merek kezdeményezni. Akikkel eddig voltam mind ők kezdeményeztek
6/6 anonim válasza:
Aktív-uni vagyok, szerintem kevésbé kezdeményező, de vélemények alapján 100 % kezdeményező. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!