Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehetne kollégánál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne kollégánál kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Kb. fél éve dolgozok egy új munkahelyen. Van egy férfi kollégám aki nagyon tetszik... Én 192cm vagyok de ő még nálam is magasabb, kreolos bőr mély barna szemek, kicsit sportosabb alkat, kerek popsi, és akkora csomagja van... hogy nyálam csorgatom mikor meglátom itt korzózni az irodába. Nincs barátnője, nem nagyon találtam vele közös témát, meg csak közvetett kollégák vagyunk. Bekövettem instán,ahol egyszer küldtem egy láng emojit egy napi storyjára. Igazából nem akarnék tőle komolyat... csak úgy barátság extrákkal max. Azt már kiderítettem hogy nem meleg egy vele barátságban álló női kollégával, de nekem olyan két kapura játszósnak tűnik. Hogyan lépnétek vele kapcsolatba az eddigiek alapján?

szept. 2. 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérj tőle tanácsot, pl mit sportol? Hátha felajanlja, hogy menj el vele edzeni 😃
szept. 2. 13:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Először legyél benne biztos, hogy két kapura játszik. Mert különben baromi ciki lesz, ha visszautasít, akkor is, ha van benne annyi, hogy nem kürtöli szét (bár a település méretétől és a szakma belterjességétől függően, akkor is benne van a pakliban, hogy mindenki tudni fogja).
szept. 2. 13:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem meleg, akkor óvatosan nyomulj. Az, hogy minek tünik meg minek nem, az nem jelent semmit. Ha két kapus is, attól még nem biztos, hogy bejössz neki, vagy nem biztos, hogy akar munkahelyi affért.

nekem egyszer volt munkahelyi kalandom, de akkor a kollegám kezdeményezett, aki amúgy hetero kapcsolatban volt elötte, de kísérletezni akart.

Sztem ezek a finom jelek, hogy reagálsz a styory-jára, meg mondjuk mosolyogj rá sokszor, ha látod öt, ennyi sztem elég. Aztán, ha érdekli a dolog, úgy is ad majd rá jelet, vagy kezdeményezni fog. Szóval csak ésszel.

szept. 2. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát azt hiszem, ez nem neked való….
szept. 2. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Elhívnám sörözni, vagy meginni valamit meló után, vagy hova jár edzeni

Hétvégi közös grill, akár több kollégával.

szept. 2. 14:56
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Roma?
szept. 2. 17:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyszer egy kollégám munka után spontán megkérdezett, hogy leszophat-e.
szept. 2. 22:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Először bizonyosodj róla meg, hogy valóban vannak-e biszexuális jelei a közeledésednek!

Mondjuk személy szerint kimaradnék ebből.

szept. 3. 10:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!