Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdeményezzek?
Szoktam látni egy srácot a Margit-szigeten futni. Eléggé bejön, ugyanakkor nem tudom, hogy egyáltalán meleg-e. Az a sejtésem, hogy igen. Egyébként változó, hogy épp mikor látom, szóval az is lehet, hogy mostanság nem fogom viszont látni. A mai nap futott ő is, de fülhallgatóval, ami még nehezebbé teszi nekem, hogy megszólítsam. Mit tegyek? Kérdezzem meg, hogy van-e kedve együtt haladni? Bár kicsit gyorsabb tempót diktál, mint én.
Ha ez számít, ő olyan 20 körül lehet, én 24 vagyok.

Én a sporttal kapcsolatban kezdeném a beszélgetést.
Azt kérdezném tőle pl:
- "Bocsi, már láttalak egy jó párszor futni errefelé. Én is hasonló időben szoktam jönni. Mennyi idő alatt futsz egy sziget kört?"
- Milyen gyakran szoktál futni? Mekkora távokat?
Ilyen semleges témákkal kezdjed. Ennyi elég is lesz elsőre. Ha vevő a diskurálásra, azt érezni fogod és onnantól könnyabb lesz.
Túl sokat se akarj rövid idő alatt. Lehet ez egy napra elég lesz.
Legközelebb elég, ha futás közben intesz vagy valami hasonló. Várd, hogy viszonozza. Lehet Ő is dumálni akar majd. Ki tudja.
Majd amikor már úgy érzed, hogy el tudtok dumálgatni, akkor megkérdezheted, hogy lenne-e kedve néha együtt futni, mert egyedül unalmas, nincs akkora motiváció és jó lenne, ha valaki húzna téged, mert látod, hogy jobb tempót diktál.
Szerintem ezután, ha igent mond, akkor lesz egy edzőpartnered. A többi már rajta és rajtad múlik. De ez ki fog derülni.
Hajrá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!