Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt olyan osztalytarsad vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan osztalytarsad vagy munkatarsad akirol sejtetted a dolgot, de egyikotok se mert kezdemenyezni?

Figyelt kérdés
jún. 23. 20:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt tavaly egy munkatársam,aki váratlan kezdeményezett,de nem lett semmi belőle.

Jelenleg is van, akivel felismertük egymást finom jelekből,de a nagy korkülönbség miatt ennél többről nem lehet szó. Félmosoly, visszafogott köszönés, udvarias beszéd - ennyi van ,de ez is szép. Ebben a "szép" világban nekem ez is egy kis hétköznapi csoda...

jún. 23. 20:08
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
1# Mit mondott?
jún. 23. 20:12
 3/10 anonim válasza:
100%
Nálam is ez volt a főnökkel mint az 1-nél. Nagyon sajnáltam, mert tényleg öröm volt vele dolgozni. De mindketten tudtuk, hogy nem lenne helyén való. Később mindketten munkahelyet váltottunk, de munkás találkozókon mindig örömmel beszélgetünk :). Tudtuk, hogy nem lett volna helyes és hogy ha lett is volna valami tuti pletykáltak volna nem beszélve arról hogy mindkettőnk munkahelyét veszélyeztettük volna. Elbúcsúztunk egymástól és megmaradtak az érzések egy közös “emléknek”. Sajnálom is és nem is, de az biztos hogy jól tettük hogy semmit nem tettünk, nevetésen, pár közös sétán és szép kellemes beszélgetéseken kívül :).
jún. 23. 21:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Gimiben volt egy ilyen osztálytársam és egyetemi ismerősök között is van most egy két ilyen.
jún. 23. 23:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt akiről sejtettem, de nem volt az esetem, úgyhogy nem is próbálkoztam nála. Később kiderült, hogy igazam volt, mert összejött egy másik csávóval.
jún. 23. 23:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem osztálytársam, egy évvel fiatalabb a srác, mint én. Elég jól ismertük egymást a suliból is, nem is laktunk messze egymástól, sejtettük is egymásról, de nem került ez szóba sosem. Egyetem elején írt rám, hogy megtalált egy meleg társkeresőn, és felismerte a stílusomat a bemutatkozásomban, tehát biztos benne, hogy nem kamuprofil. Mondtam neki, hogy igaza van, az az én profilom. Aztán beszélgettünk néhány órát, ő is elmesélte a történetét meg én is az enyémet, és lényegében ennyiben maradt. Annyival engedtem őt el, hogy ha bármikor beszélgetni szeretne, akkor forduljon hozzám nyugodtan, szívesen segítek. Élt is vele egy alkalommal.
jún. 24. 00:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az elmúlt időszakban volt ilyen, hogy munkahelyen mikor bemutattak neki, akkor nálam berezgett valami ezerrel.. Ami azt illeti csúnyán belé is zúgtam kicsit.. Feltúrtam mindent romeot, instát, facet, de sikerült megtalálnom, és persze nem volt véletlen a "berezgésem". HO miatt ritkán láttuk egymást, én nem kezdeményeztem, nem adtam jeleket sem.. Igazából nem voltam vele egy szinten, mivel ő elég jól néz ki.. Ő azóta külföldre ment, irigylem, hogy meglépte ezt... Hiányoznak a lopott pillantásaim rá, a kamaszos lelkesedésem "vajon ma benn lesz?", hát ez van..
jún. 24. 07:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
nálam munkatárs, célozgatott poénból szexuális dolgokra (elég feminin alkalom van és elkezdett kedveskedni is gyakran és úgy csinált hogy viccből teszi - nem akarta magát lebuktatni gondolom), később mindketten munkahelyet váltottunk és így random rám írt, vissza írtam és megkérdeztem tőle mért viselkedett így és mondta hogy biszex szereti a feminin fiúkat, és én meg elmondtam neki hogy meleg kapcsolatban vagyok.. és erre azt válaszolta hogy akkor jól érezte, meg volt hogy elképzelt miket tenne velem... nem mondom hogy nem izgatott >< ..de van negatív része is a dolognak: most azóta ha ki akarja verni mindig beszélgetni akar.
jún. 27. 09:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A sulimban volt egy nagyon jó csávó. Minden csaj álma. Azonban nekem bejelzett a radar. Az egyik évben volt iskola kirándulás kiírva amire jelentkeztem. Ebbe bárki mehetett a suliból. A szoba beosztásban vele kerültem össze meg 2 másik sráccal. Azonban ők a 2. nap el kellett menjenek mert valami versenyen képviselték a sulit. Nos a barátunk egyik este meztelen várt a fürdés után. Majd szexről kezdett dumálni. Közös masztinak indult majd egyszer csak megkérdezte hogy szoptak-e már le engem. Elmondtam, hogy nem. Erre felajánlotta. :D Aznap 2x is leszopott majd innentől minden nap. A suliban is többször ami vicces volt mert folyton retteget, hogy lebukunk de mégis ő volt aki folyton keresett engem, hogy ráérek-e. Aztán kb 1,5 hónap után becsajozott. Majd jött a nyár és nyár után ő már más suliba kezdett mert elköltöztek. Hát ez az én történetem. A mai napig szép emlék.
júl. 8. 08:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
9-es: és még ma is jó pasi?
júl. 9. 07:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!