Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Válhat valaki divatból meleggé?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válhat valaki divatból meleggé?

Figyelt kérdés
Egy exem, akivel korábban több évig voltunk együtt, hirtelen “coming outolt” mint “biszexuális”… a hölgy a kapcsolatunk alatt (ami bizalmi párkapcsolat volt és minden titkunkat megosztottuk) soha egy szóval sem említette, hogy érdekelnék a nők, sőt undorodott mikor felvetettem hogy mit szólna egy hármashoz: “Fúj, hozzá nem érnék más puncihoz” mondta. Mindig is liberális körökben mozgott, lehet, hogy azért lett meleg, mert a belpesti balos közegben manapság ez sikk? Egyébként férjnél van. De ez csak egy példa, egyre több biszexet meg “gender fluidot” stb látni pl a Tinderen is a nők körében… nem hittem ebben korábban, de lehet hogy mégis “bemelegedhet” valaki a környezet hatására?

2022. szept. 20. 20:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%
a buz-mus egy betegség nem tudom ki akar divatból undorító lenni
2022. szept. 21. 10:18
 22/34 anonim ***** válasza:
91%

Szívesen válaszolok a téveszméidre.

"16-18 éves koruktól vagy régebb óta láthatóan melegek, vagy ha nem akkor is a húszas éveik elején kiderült hogy azok. Ez a hölgy elmúlt 30 és most jön rá férjes asszonyként?"

Nem pont most jön rá, hanem nem akarta elfogadni.

Elfogadni a másik másságát egyszerűbb, mint a sajátodat.

És az emberek bizony elnyomhatják, reménykedhetnek hogy változik, ha pl. hetero kapcsolatban vannak.

Tessék itt egy videó, ahol felesége és gyerekei is vannak az illetőnek és pont az az indoklása, hogy reménykedett, hogy változni fog, ha hetero kapcsolatban él:

https://www.youtube.com/watch?v=Tv7wDvQFKCw

"Nekem itt nem jön ki a matek"

Nyilván nem, ahhoz gondolkodni is kellene.

"miért titkolta volna el, hisz nem volt társadalmi nyomás?"

Mert reméykedett, hogy megváltozik és akkor már úgymond nem volt mit titkolnia.

A probléma ott van, "ha" nem változik.

"Olyanról is tudok, aki kb 2 évig "meleg" volt, aztán rájött, hogy mégis hetero. Mivel magyarázzátok ezeket?"

Valójában azzal, hgoy a társadalom nem melegek és heterók közössége. A szexuális orientáció egy skála.

Kutatás pont azt bizonyította, hogy nem igazán vannak szélsőségesen heterók pl, mivel még a leginkább heterónak valló személy teste is reagál.

Kutatás erről:

[link]

Itt egyébként pont te gondolkodsz fekete-fehérben. TE azt hiszed, hogy valaki meleg, akkor csak akkor lehet meleg, ha coming-out-ol fiatalon, míg az ismerősöd, aki 30, az már nem tartozik ebbe.

"amely azt mondja ki, hogy a környezet, baráti kör nem befolyásolja valaki szexualitását"

A valóság bizonyítja, hogy ez nem igazán van így.

Ha számítana a környezet, akkor 30-40-50 évvel ezelőtt nem lettek volna melegek, mivel nem volt elfogadott és mindenhol az ment, hogy heterónak kell lenni és az milyen jó.

Ez a valóság. Valamiért úgy is "lettek" melegek, hogy ez nem volt egy elfogadott dolog.

Arról nem beszélve, hogy a homoszexualitás megfigyelhető az állatok körében is, szóval még azt sem lehet mondani, hogy ez kizárólag emberekre lenne jellemző.

" ezesetben viszont tényleg el kell gondolkodni azon, hogy a gyerekek, fiatalok (akiknek bizonyítottan befolyásolható akkor a gondolkodása) mégis mit látnak "menőnek"."

Az érvelés nem úgy működik, hogy te felszólítod a másikat, hogy cáfoljon és amíg nem cáfol téged addig igaza van.

Ha te állítasz valamit, akkor te bizonyítasz először. Vagyis először neked kell "tudományos bizonyítékot, kutatást " hozni, hogy a környezet ilyen mértékben számít.

2022. szept. 21. 11:12
 23/34 anonim ***** válasza:
86%

Tapasztalatom a homofóbok döntő többsége biszexuális amit így próbál elnyomni.

Tehát aki undorodik tőlük abban benne van az X.

Egyetlen egy 100%ban heteró embert sem érdekel, nem idegesíti a gondolat saját neméhez vonzódó ember!

Egyszerűen hidegen hagyja nem érdekli.

A barátnőd már akkor is meleg biszex volt, azért reagált így.

Igen látom egyre sötétebb van a fejekben, van jó pár kollégám akik úgy gondolják hogy el lehet kapni tüszentéssel, vagy szivárvány látványától, környezeti hatásától.

Ez NEM VICC! TÉNYLEG, vannak ilyen tudatlan emberek.

2022. szept. 21. 13:16
 24/34 anonim ***** válasza:
16%
Na és a külbudai jobbosokkal mi van?
2022. szept. 21. 19:37
 25/34 anonim ***** válasza:
86%

Jómagam full heterónak gondoltam magam, eddig csak nőkkel volt dolgom. De aztán rájöttem, hogy biszex vagyok, mivel férfiakkal is el tudom képzelni a szex minden formáját. Nyilván nem hirdetem, de van egy-két srác, akit, hát mondjuk ki: nagyon megdugnék!

Szóval igen, ez nagyon izgat, s egyáltalán nem lenne ellenemre egy passzív!

S hogy miért? Imádom a szex minden formáját, nem tartom undorítónak, ha egy férfival lefeküdhetnék.

2022. szept. 21. 19:47
 26/34 anonim ***** válasza:
79%
Én az egyik férfi ismerősömről biztosan tudom, hogy érdekből biszex. Ő nárcisztikus, és neki mindegy hogy kitől kap megerősítést, nőtől vagy férfitól. A nőket hülyíti és a férfiakat is. Egyszerre több partnere van mindkét nemből, egymás tudta nélkül. Folyton arra panaszkodik, hogy túl sok ez neki, de mások figyelme nélkül meghalna. Ezért lett biszex, így egyszerre mindkét nem kielégíti a nárcisztikus igényeit.
2022. szept. 22. 15:01
 27/34 anonim ***** válasza:
55%

Nagyon jól összefoglalta a lényeget!

A kérdezőnek annyit hogy az nincs hogy valaki két évig meleg volt majd rájött hogy mégis heteró!!!

Na ő,pont ő a biszex!!! Hidd el hogy folyton gondol a saját nemére,és idő kérdése mikor lép megint. Most ezért, vagy azért de elnyomja magába...becsapja a heteró párját és önmagát.

Érdekből biszex? Érdekből én is voltam "hetero" de nem működött! Kérdezd meg az ismerősöd hogy felizgul? Feláll neki? Mikor férfi társai szexuálisan közelednek felé? Szerintem fussatok neki mégegyszer mert érdekből nem fog müködni a jelzőrúd! A kőkemény heteró hányingert kap azonos nemű társa közeledésétől. Aki nem az pont az a meleg aki biszex!

2022. szept. 22. 22:54
 28/34 anonim ***** válasza:
66%
26 vagyok: a nárcisztikusoknak nézz utána. Nagy részük szexuálisan "folyékony", érdekből simán lesznek biszexek is. Köztük a legtöbb a biszexuális.
2022. szept. 22. 22:56
 29/34 anonim ***** válasza:
89%

Ez nem úgy működik, hogy ha ma lefekszel egy ellenkező neművel, akkor hetero vagy, de ha holnap egy azonos neművel, akkor már meleg.

Ha neked mindkét nem teljesen okés, akkor biszex vagy.

Nem tudsz csak úgy vándorolni egyik napról a másikra, mivel a szexualitásod nem fejben dől, nem a kedvedtől függ, hanem a tested által adott reakciódtól.

Ha valaki "érdekből" szexuális reakciót érez, akkor valójában nem érdekből van.

És ez a különbség, lehet bárki bármilyen nárcisztikus, a hormonok nem fognak annak megfelelően változni, hogy épp milyen lábbal kelt fel aznap.

(Egyébként a szexuálisan folyékony nem azt jelenti, ahogy használod.)

2022. szept. 23. 11:18
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
29 nézz már utána a nárcisztikusok szexualitásának, aztán utána beszelgessünk.
2022. szept. 23. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!