Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válhat valaki divatból meleggé?
A fogalmi zavarok kedvéért... meleg = pasi aki csak pasikra gerjed. Meleg nő nincs, mert azt leszbikusnak hívják.
Egyébként divatból senki sem lesz sem meleg, sem biszex, sem hetero. Maximum olyan képzelhető el, hogy valaki a külső társadalmi nyomásnak, megfelelési kényszer miatt elhallgatja hogy biszex/meleg/leszbikus stb. és ha felszabadul a nyomás alól akkor kirakja az asztalra a farbát.
Már mint valodivá?
Nem.
Látszat meleggé?
Igen az lehet.
10: M1-en edzett? te miről beszélsz? Életemben nem kapcsoltam még be az M1-et, pláne nem a Dunát, tévém is csak pár hónapja van. Nemrég éppen a Partizán Németh Balázs interjúján lett többször hányingerem attól a híradós fazontól. A ti világotokban ha valaki meglebegtet egy véleményt, ami szembemegy az átlagos libsi narratívával akkor az mindjárt buta fideszes mi? Kikérem magamnak.
11: Én nem ezt látom, vannak olyan meleg ismerőseim, barátaim akik már réééges rég, 16-18 éves koruktól vagy régebb óta láthatóan melegek, vagy ha nem akkor is a húszas éveik elején kiderült hogy azok. Ez a hölgy elmúlt 30 és most jön rá férjes asszonyként? Nekem itt nem jön ki a matek. A haverjai, családja is kő balos volt, én is elvoltam a társaságukban, nyilván azért járt velem évekig mert szeretett, miért titkolta volna el, hisz nem volt társadalmi nyomás? Olyanról is tudok, aki kb 2 évig "meleg" volt, aztán rájött, hogy mégis hetero. Mivel magyarázzátok ezeket?
Akkor mindegy honnan szerzed a tudást de
DIVATBÓL SENKI NEM LESZ MELEG !
10-es, olvasom a kommenteket, a válaszod lenéző belpesti szar stílusa őszintén feldobott. Tudom, birka vagyok a 140 feletti iq-mmal együtt, míg te mindent jobban tudsz.
Áprilisban te is vártad a csodát, mi?
19: Köszönjük neked ezt az összefüggéstelen hadoválást, amit itt hagytál, kár, hogy ahhoz már kevés vagy, hogy a kérdésre válaszolj. De én vagyok a szánalmas, aki feltett egy jogos kérdést, nem te, aki meg egy frusztrált agymenést ideírtál amivel nem lettünk beljebb.
Hozzatok akkor kérlek erre tudományos bizonyítékot, kutatást (nem olyat amelyet elfogult szervezetek támogattak), amely azt mondja ki, hogy a környezet, baráti kör nem befolyásolja valaki szexualitását. Mert nagyon úgy tűnik, hogy bizony ez a helyzet, ezesetben viszont tényleg el kell gondolkodni azon, hogy a gyerekek, fiatalok (akiknek bizonyítottan befolyásolható akkor a gondolkodása) mégis mit látnak "menőnek". Ez persze nem azt jelenti hogy le kell darálni mesekönyveket, meg tabusítani bármit. Én még csak azt sem mondom, hogy az baj lenne, hogy mondjuk a korábban említett "divat" "sikk" okokból mondjuk 2-3 százalékkal több a meleg. És akkor mi van? Engem csak a jelenség érdekel pszichológiai szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!