Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Válhat valaki divatból meleggé?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válhat valaki divatból meleggé?

Figyelt kérdés
Egy exem, akivel korábban több évig voltunk együtt, hirtelen “coming outolt” mint “biszexuális”… a hölgy a kapcsolatunk alatt (ami bizalmi párkapcsolat volt és minden titkunkat megosztottuk) soha egy szóval sem említette, hogy érdekelnék a nők, sőt undorodott mikor felvetettem hogy mit szólna egy hármashoz: “Fúj, hozzá nem érnék más puncihoz” mondta. Mindig is liberális körökben mozgott, lehet, hogy azért lett meleg, mert a belpesti balos közegben manapság ez sikk? Egyébként férjnél van. De ez csak egy példa, egyre több biszexet meg “gender fluidot” stb látni pl a Tinderen is a nők körében… nem hittem ebben korábban, de lehet hogy mégis “bemelegedhet” valaki a környezet hatására?

2022. szept. 20. 20:35
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
81%

A fogalmi zavarok kedvéért... meleg = pasi aki csak pasikra gerjed. Meleg nő nincs, mert azt leszbikusnak hívják.

Egyébként divatból senki sem lesz sem meleg, sem biszex, sem hetero. Maximum olyan képzelhető el, hogy valaki a külső társadalmi nyomásnak, megfelelési kényszer miatt elhallgatja hogy biszex/meleg/leszbikus stb. és ha felszabadul a nyomás alól akkor kirakja az asztalra a farbát.

2022. szept. 20. 22:29
 12/34 Drakula ***** válasza:
100%

Már mint valodivá?

Nem.

Látszat meleggé?

Igen az lehet.

2022. szept. 20. 23:10
 13/34 A kérdező kommentje:

10: M1-en edzett? te miről beszélsz? Életemben nem kapcsoltam még be az M1-et, pláne nem a Dunát, tévém is csak pár hónapja van. Nemrég éppen a Partizán Németh Balázs interjúján lett többször hányingerem attól a híradós fazontól. A ti világotokban ha valaki meglebegtet egy véleményt, ami szembemegy az átlagos libsi narratívával akkor az mindjárt buta fideszes mi? Kikérem magamnak.

11: Én nem ezt látom, vannak olyan meleg ismerőseim, barátaim akik már réééges rég, 16-18 éves koruktól vagy régebb óta láthatóan melegek, vagy ha nem akkor is a húszas éveik elején kiderült hogy azok. Ez a hölgy elmúlt 30 és most jön rá férjes asszonyként? Nekem itt nem jön ki a matek. A haverjai, családja is kő balos volt, én is elvoltam a társaságukban, nyilván azért járt velem évekig mert szeretett, miért titkolta volna el, hisz nem volt társadalmi nyomás? Olyanról is tudok, aki kb 2 évig "meleg" volt, aztán rájött, hogy mégis hetero. Mivel magyarázzátok ezeket?

2022. szept. 20. 23:17
 14/34 anonim ***** válasza:
81%

Akkor mindegy honnan szerzed a tudást de

DIVATBÓL SENKI NEM LESZ MELEG !

2022. szept. 20. 23:22
 15/34 anonim ***** válasza:
91%
"ami szembemegy az átlagos libsi narratívával akkor az mindjárt buta fideszes mi" - kikéred magadnak ? Ezzel a szóhasználattal - mi vagy ?
2022. szept. 20. 23:26
 16/34 A kérdező kommentje:
16: ti semmivel sem vagytok jobbak, mint ők, de komolyan... fekete meg fehér létezik igaz? Na, menj aztán nézegesd párásodó szemekkel Klárika árnyékkormányát de őket még nektek sem kívánom!
2022. szept. 20. 23:31
 17/34 anonim ***** válasza:
21%
Kis semleges tényleg. Klárika férjéről el feledkeztél. Gyurcsány Gyurcsány Gyurcsány Gyurcsány Gyurcsány Gyurcsány.
2022. szept. 20. 23:41
 18/34 anonim ***** válasza:
90%
Te meg a haverjaid meg még ilyenek sem vagytok. Annyira szánalmas, hogy itt vagytok páran akiknek az a kedvenc és talán egész nyomorult életében még így is a leghasznosabb időtöltése, hogy egy anonim fórum homoszexualitás kategóriájába nyomatja a homofób világnézetét, meg széttrollkodjátok az egészet és akkor hahaha mekkora sikert értél el. :D Ennél nagyobb ne legyen. Legtöbb kérdésnek eleve nem is itt, hanem a politika kategóriában lenne a helye, köze nincs a szexualitáshoz max. burkoltan mert valami hülye körítést kitaláltok hogy aztán nyomhassátok a propagandát. Csak a szardobálás megy a pridera, az emancipációs törekvésekre, a közösségre, ha megjelenik a közéletben, megjelenik a kultúrában, egyáltalán miért jelenik meg, amúgy is mindenki azért lett meleg mert megerőszakolták gyerekkorában, meg nem volt apja, meg mert látott egy meleg párt a TV-ben, ez egy betegség, ne propagáljuk, de meg lehet gyógyulni belőle az itteni kérdezőknek több ismerőse van aki "minden előzmény nélkül melegből hetero lett" vagy fordítva mint ahány meleg ember él vagy élt Magyarországon, szóval ennél fogva már bizonyított hogy ez változhat mindenkinél [lehet egyik reggelre te is random homár leszel, vagy rájössz hogy az vagy mint az "ismerősöd" szóval a helyedben inkább támogatnám az LMBTQ-t mert sosem lehet tudni, nem?], meg is kell változtatni persze valami idióta anonim agymenése szerint meg mert valami 2-3000 éves szokásjogot, meséket, verseket, meg mítoszokat összefoglaló könyvek aka. Biblia szerint ez bűn. Értjük, értem, szar az élet, fáj, van aki asztalba üt, te itt légkaratézol, bocsi hogy élünk, ez van, meghallgattuk a kínodat, többször nem kell kiírni mert unalmas, meg nem itt a helye, meg ki a fszt érdekel, a körzeti pszichiátriai rendelésen, vagy magánban a 10-20.000 forint/óráért van aki foglalkozik veled.
2022. szept. 21. 00:12
 19/34 anonim ***** válasza:
16%

10-es, olvasom a kommenteket, a válaszod lenéző belpesti szar stílusa őszintén feldobott. Tudom, birka vagyok a 140 feletti iq-mmal együtt, míg te mindent jobban tudsz.

Áprilisban te is vártad a csodát, mi?

2022. szept. 21. 02:06
 20/34 A kérdező kommentje:

19: Köszönjük neked ezt az összefüggéstelen hadoválást, amit itt hagytál, kár, hogy ahhoz már kevés vagy, hogy a kérdésre válaszolj. De én vagyok a szánalmas, aki feltett egy jogos kérdést, nem te, aki meg egy frusztrált agymenést ideírtál amivel nem lettünk beljebb.

Hozzatok akkor kérlek erre tudományos bizonyítékot, kutatást (nem olyat amelyet elfogult szervezetek támogattak), amely azt mondja ki, hogy a környezet, baráti kör nem befolyásolja valaki szexualitását. Mert nagyon úgy tűnik, hogy bizony ez a helyzet, ezesetben viszont tényleg el kell gondolkodni azon, hogy a gyerekek, fiatalok (akiknek bizonyítottan befolyásolható akkor a gondolkodása) mégis mit látnak "menőnek". Ez persze nem azt jelenti hogy le kell darálni mesekönyveket, meg tabusítani bármit. Én még csak azt sem mondom, hogy az baj lenne, hogy mondjuk a korábban említett "divat" "sikk" okokból mondjuk 2-3 százalékkal több a meleg. És akkor mi van? Engem csak a jelenség érdekel pszichológiai szempontból.

2022. szept. 21. 02:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!