Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válhat valaki divatból meleggé?
Figyelt kérdés
Egy exem, akivel korábban több évig voltunk együtt, hirtelen “coming outolt” mint “biszexuális”… a hölgy a kapcsolatunk alatt (ami bizalmi párkapcsolat volt és minden titkunkat megosztottuk) soha egy szóval sem említette, hogy érdekelnék a nők, sőt undorodott mikor felvetettem hogy mit szólna egy hármashoz: “Fúj, hozzá nem érnék más puncihoz” mondta. Mindig is liberális körökben mozgott, lehet, hogy azért lett meleg, mert a belpesti balos közegben manapság ez sikk? Egyébként férjnél van. De ez csak egy példa, egyre több biszexet meg “gender fluidot” stb látni pl a Tinderen is a nők körében… nem hittem ebben korábban, de lehet hogy mégis “bemelegedhet” valaki a környezet hatására?
A melegek fele, meg az összes biszex divat ból az ami.
2022. szept. 20. 20:38
2/34 anonim válasza:
igen a környezete mindenkire hatással van ha akarja ha nem , ezért nem szabad "olyanokat" gyerekek közelébe engedni
sok liberális meg egyenesen melegágya a bu.izmus terjedésének
2022. szept. 20. 20:39
3/34 anonim válasza:
Úúristeeeeen!mit hadovaltok össze eee!?
2022. szept. 20. 20:40
4/34 anonim válasza:
Nyugodj már le óvodás 3 as.
2022. szept. 20. 20:49
5/34 anonim válasza:
Szerintem nem, hacsak nem jér ez mondjuk elönnyel számára. A kick ass film jutott eszembe, ott a föszereplö azt hazudta a csajnak aki tetszett neki hogy meleg, igy közelebb kerültek mert a csaj akart egy meleg barátot, majd a végén kiderült hogy nem az a srác és a felháborodás utén dugtak 😆
Persze a valoságban nem emiatt fogja valaki ezt hazudni, de a nyugaton, ill. olyan körökben ahol a melegség, másság elfogadtott, el tudom képzelni hogy egyesek ezzel akarnak elönyt szerezni. Itt nálunk szerintem csak hátránnyal jár ha valaki másnak mondja magát, szóval nem hiszem hogy megérni csak ugy divatból. Szerintem egy hétköznapi iskolában sem annyira megy ez még, bár ez függ attol is hogy milyen nagy az a település ahol a suli van. Egy falusi éltalánosban nem fogják szerintem ezt divatbol nyomatni, de egy nagyvárosiban lehet. Meg aztán az még egy olyan korszak ahol még a gyerekek változnak, lehet nem divat csak épp ugy érzi akkor aztán idövel változik. Fene tudja, szerintem kár ezen elmélkedni, mert 100%ig biztos válsz nem lesz. Max veszekedés, annak meg még annyi értelme sincs.
2022. szept. 20. 20:53
6/34 anonim válasza:
Nem. Az meg aki látványosan undorodik, mint az exed, egyszerűen fél a társadalmi megítéléstől, ezért hazudik, és próbál úgy élni ahogy igazából szar neki.
2022. szept. 20. 20:56
7/34 anonim válasza:
Egyáltalán nem "sikk a belpesti balos közegben" melegnek lenni. A legtöbb belpesti balos ugyanúgy hetero, mint a zsákfalvi prosztó Mi Hazánk szavazó. Csak előbbiek elfogadják a melegeket, biszexeket utóbbiak pedig nem. Aki elfogadó közegben mozog pedig könnyebben fogadja el magát, és vállalja fel, mint pl. egy jobbos-keresztény Szájer Józsi.
2022. szept. 20. 21:09
8/34 anonim válasza:
tudjátok mi a legundorítóbb ezekben a sérültekben az hogy mindenkire próbálják ráerőltetni a beteges vágyaikat aki pl undorodik tőlük az biztos -uzi
2022. szept. 20. 21:47
9/34 anonim válasza:
Mert ki akar erőltetni bármit, te szerencsétlen homofób? Nekem negyvenkét éves hetero nőként egyszer se erőltettek semmit a melegek.. Ellenben a homofóbok előszeretettel cseszegetnek másokat.
2022. szept. 20. 21:56
10/34 anonim válasza:
"mert a belpesti balos közegben manapság ez sikk"
ez a mondatrész elég arra: lássuk - mekkora sötétség
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!