Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan azt divatból hogy leszbikusok/biszexuálisok?
Ezt én sem értem. :-)
Számomra nem egyszerű leszbikusként a társadalomban.
Van olyan dolog, amit divatból teszek, pl. a sál... - nem vagyok fázós, néha ki is pattog a nyakam a melegtől, de szépnek gondolom, úgyhogy viselem. :)))
Divatból sosem mixelném az amúgy is kusza életem leszbikussággal.
Már a felvetés is nevetséges. Senki nem mondja divatból, hogy meleg.
A másik hülyeség a homoszexuális propaganda. Azért mert beszélnek
arról, hogy ilyen is van - nem propaganda. Viszont jó politikai
fogás - van kit gyűlölni.
Borzalmas élmény a Karmelita előtt látni a nem váltásért
tüntető, hisztiző rengeteg óvodást. Jöhet a negatív like.
Az olyan társadalmakban ahol elfogadottabb az ilyesmi, többen vállalják fel az ezirányú vágyaikat.
Régebben is voltak biszexuális vágyak, de mivel sokkal durvább következményekkel járt az, ha valaki azonos nemmel kezdett kapcsolatot, emiatt nem volt nagy dobra verve.
Most viszont hirtelen van rá lehetőség, de ezt a társadalom heteró része úgy éli meg, hogy ez valami új divat hóbort, mert nem értik, nem látnak bele mi van.
A heteró pasik általában meg hajlamosak azt hinni hogy az ő farkuk körül forog a világ, és két nő viszonya is nekik szól, mert hát ki ha nem én.
A heteró csajok meg rábólintanak, mert számukra kevésbé kellemetlen az a gondolat, hogy azok ketten magamutaogató ribizlik, mint az, hogy uram bocsá, tényleg egymást érdeklik (és kicsit félnek, hogy jajj, ne én legyek a következő)...
A másik meg az, hogy az emberek egyenlőségjelet tesznek a viselkedés és az orientáció között. Az emberek különösen fiatalon kíváncsiságból kísérleteznek azonos nemű partnerrel, vagy épp a társadalmi nyomás hatására bonyolódnak heteronormativ kapcsolatokba, és később jönnek rá, talán pont ezen élmények hatására, hogy valami nem az igazi.
Pl ha valaki itt ebben a topicban kiírja, hogy 3 évig volt együtt pasival, de úgy érzi a lányokat szereti, az emberek nagy része itt úgy gondolja így is tuti biszex a csaj 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!