Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális rockerek vannak amúgy? Vagy sokan titkolják?
"Biztosan sokan titkolják, de én ismerek több ilyet is. Nincs vele semmi probléma, nem értem, hogy a rockerek között miért van aránylag sok homofób. Én is rocker vagyok, és mindenkit olyannak fogadok el, amilyen. Semmin se változtat a szexuális beállítottság."
Valószínűleg azért, mert a rockvilág a története során alapvetően egy macsó férfivilág volt (egy szóval sem mondom, hogy nem voltak kivételek, de úgy nagy átlagban így van). Az pedig a legtöbb szubkultúráról elmondható, hogy a tagjai közt szép számmal találni beszűkült gondolkodású embereket, akik szemében főbenjáró bűn más műfajú zenét hallgatni, nem a tipikus öltözékben megjelenni, stb.
én nem vagyok az a tipikus fekete ruhás, bakancsos rocker
csak hosszú a hajam és nagyon szeretem a rockot
sőt...
de nekem is vannak bi vágyaim, de még egyiket sem mertem kipróbálni
vékony, alacsonyabb vagyok
a passzív szerep izgat, hogy milyen lenne megdugnatni magam valakivel
Jelen.
Egyébként meglepődnél hogy a sok rockcer közül a legtöbb kb leszarja milyen beállítottságú vagy amíg nem akarod megdugni. Nem mindenki homofób, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!