Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan sokan írnak hogy lesz.nának..honnan tudhatom hogy tényleg? Mert nagyon jólesne
Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 09:15
1/5 anonim válasza:
Szervezz le egy találkozót először egy nyilvános helyen. Ha eljön, akkor tényleg akarja. Amúgy a 95% csak huszárkodik, egészen addig, amíg fel nem kínálod neki, hogy találkozzatok - akkor elmenekülnek. Én is nehezen találok partnert rá.
2/5 anonim válasza:
Szia
Onnan tudhatod, hogy találkozót beszélsz meg vele,, és létre is jön. Amúgy másképpen sehogy.
Megkérdezhetem miért írnak neked sokan? Pl fiatal vagy, jóképű vagy, stb? Mert akkor érthető. Van aki szereti csinálni, én pl viszonzás nélkül is. Van ez így ;)
3/5 anonim válasza:
Onnan hogy telszámot cseréltek és megbeszélitek a helyet és az időt. Ezt a neten a gép mögött ülve ki nem deríted sehogy, mindenki azt mond amit akar. Gondolom amúgy is élőben akarod és nem csak írkálni róla.
4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy már volt ilyen talalkozó megbeszélve..nem jött el.aztán hirtelen sokan írnak és nem akarok ujra ilyet. Hogy lehetne kiszürni azt aki csak firkalgatni akar?
2020. aug. 24. 12:25
5/5 anonim válasza:
Sehogy !
Csak ha találkozóra hívod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!