Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az h valaki divatbol lessz meleg?
Figyelt kérdés
Annyi de annyi helyen olvasom h ez a "divat b*zisag" milyen felhaborito de amugy persze a homofoboknak akik "nem utaljak a melegeket" azok csak erre a divatra vannak kiakadva. En olyat meg nem halottam h valaki a divat kedveert mondana magat melegnek v fekudne le egy ferfival.. Ha a noiesebb viselkedesre/oltozkodesre gondolnak azok szexualis beallitottsagtol fuggetlenul olyanok, nem divatnol "b*uzik" bar aztse ertem ha valaki viselkedese v oltozkodese noiesebb az miert "b*zis" mikor a melegek kozt se mindenki noies, sot.2016. aug. 20. 15:03
1/10 anonim válasza:
Például egy normális ember el kezd celebkedni. Sok a búzi, próbál beilleszkedni. Ma még csak elfogadja őket, holnap elnézi azt hogy fogdossák, egy hét múlva már le is szopja valamelyiket. Egy hónap múlva pucsít a rendezőnek. Fél év múlva rádöbben hogy búzi lett.
2/10 A kérdező kommentje:
Melegnek szuletik az ember,max akkor addig elnyomta v nem tudatosult benne. Ezesetben ez nem divat csak szimplan felismeri h ez mindigis bennevolt. Egy hetero ember nemhiszem h kepeslenne onszamtabol a sajat nemehez vonzodni v szexualis tevekenysegeket folytatni. Ense tudnek egy lanyhoz ugy viszonyulni
2016. aug. 20. 15:23
3/10 anonim válasza:
Ilyen nincs, hogy vki "divatból lesz" meleg. -.-
4/10 anonim válasza:
Amúgy k*rvára "divatos" dolog melegnek lenni a mai Mo.-on... Gyakran megbélyegzik, gúnyolják, diszkriminálják őket.
5/10 anonim válasza:
Divatból nem! De gén hibából már igen!
6/10 A kérdező kommentje:
Enis igy gondolom, ki akarna hatranyos megkulonboztetest onkent. De a homofobok szereti azt allitani h ok nem utaljak a melegeket csak a "divat b*zikat" persze ha ilyen nincs es minden meleget annak tartanak...
2016. aug. 20. 15:54
7/10 anonim válasza:
De igen. Egy normális ember bekerül a börtönbe, és megerőszakolják, rendszeresen, ébekig, előbb-utóbb élvezni fogja. Simán lehet normális is homokos.
8/10 A kérdező kommentje:
Ez megint nem divatbol lessz, se nem onkentesen. Mellesleg orientaciotop fuggetlenul lehet elvezni a passziv szerepet a prosztata miatt:D na m1
2016. aug. 20. 17:19
9/10 anonim válasza:
Ilyen nincs. Ez a homofóbok kitalációja. Mi oka lenne valakinek arra, hogy "meleg legyen"? Vagy egyáltalán hogy lehet ez? Ha mostanában divat a mittudoménmilyen nadrág, akkor az az én saját döntésem, hogy követem ezt a divatot, felveszek egy olyan nadrágot, mert azzal "menőbbnek" látszom. De a melegség nem olyan, amit szabad döntés alapján választ az ember. Meg különben is: mi oka lenne bárkinek melegséget választani, amikor erősen homofób a társadalmunk, s a törvények sem adnak szinte semmiféle emberi jogot...
10/10 A kérdező kommentje:
ezertis irtam ki, annyi helyen/kerdeseben dobaloznak ezzel a homofobok h mar nemtudtam elkepzelni, mert meg egy divatbol melegge valtozott heterot se lattam:D
2016. aug. 20. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!