Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként nektek vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként nektek vannak fenntartásaitok a meleg romákkal szemben?

Figyelt kérdés
Van egy full testű helyes vidéki roma srác akivel irkálunk, szívesen feljönne hozzám Pestre, egyik ismim azt mondta, hogy semmiképp se dőljek be, mesélt egy pár horror sztorit..
2022. aug. 20. 11:13
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
88%

Én úgy gondolom, hogy mindegy, hogy roma, vagy sem, a lényeg, hogy milyen a személyisége.

Szerintem egy beszélgetésből le tudod szűrni, hogy milyen ember.

2022. aug. 20. 13:12
 12/42 anonim ***** válasza:
69%

Meleg? OK

Cigány? OK

De ha az lesz a következő, hogy még fideszes is, azt már nem tolerálom...

2022. aug. 20. 16:14
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
nincsen.
2022. aug. 20. 21:32
 14/42 anonim ***** válasza:
72%

Add csak meg neki a lakcímed, a büdös életben nem szabadulsz meg tőle.

Kerülni kell őket messzire, mint a pestisest, bármilyen jól is nézzenek ki.

2022. aug. 20. 21:34
 15/42 anonim ***** válasza:
18%
12,meleg,roma ,Fideszes mérnök vagyok..Mi lenne a baj?
2022. aug. 20. 21:34
 16/42 anonim ***** válasza:
39%
Hihetetlen hogy a melegek közt is mennyi a rasszista..Pedig ők papolnak elfogadásról ..Közben meg.
2022. aug. 20. 21:36
 17/42 anonim ***** válasza:
80%

Ne keverjük a tapasztalatot a rasszizmussal!

2022. aug. 20. 21:39
 18/42 anonim ***** válasza:
20%
S mindenkinek pont ugyanaz a tapasztalata?Ez nem tapasztalat..Ez kőkemény rassszizmus s jelentem..
2022. aug. 20. 21:40
 19/42 anonim ***** válasza:
83%

"S mindenkinek pont ugyanaz a tapasztalata?"

10-ből 9 esetben sajnos rossz a tapasztalat a cigányokkal. És pont ezért nem adunk esélyt a tizediknek, aki talán normális lenne, de túl nagy a kockázat. Ez van, nem nekünk kéne változnunk.

2022. aug. 20. 22:16
 20/42 anonim ***** válasza:
26%

Kedves 19!

Tehát te ismersz 10,az ország elterő részéről származő,eltérő szocikulturálks környezetből(munkas,munkanelküli,mérnök,diák) származó romát s abból szerinted 9 tolvaj,hazug rabló,meg úgy minden..Mert ezt irtad..Véletlenül sem olvastál valamelyik homofób fasiszta oldalon egy elemzést egy mélyszegénységben élő borsodi faluról,ahol azt mesélték hogy xmeg y roma mit csinált..Borsod megyei faluból jövők,kicsit nagyobb ráláaásom van 3diplomás roma mérnökként..Az angliai meleg barátaimnak fordítottam amit írtatok s hányingert kaptak hogy Magyarországon ennyire rasszista a meleg közösség,közben azon van kiakadva hogy a homofób magyar kisebbség hogy megbélyegzi,amikor ugyanazt csinálják ők is..

2022. aug. 20. 22:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!