Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagy farkat hogyan tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy farkat hogyan tudok megszokni passzívként?

Figyelt kérdés
Kiakakulóban van egy kapcsolat ehy aktiv pasival, nagyon odaíg vagyok érte kívánom is, csak nagy 18 cm farka van. Azt tudni kell, hogy ritkán szexelek így eleve szűk vagyok. Tegnap este próbálkoztunk beis tette nagyon gyengéd és finoman nem vadállat módján de par finom lökése után nem bírtam. Azt hittem széjjel repedek és fájt, főleg ahogy húzta ki. Bent mélyen nem fáj de kihúzásnál ott nagyon feszít. Mit tudok csinálni hogy befogadóbb legyek? Amúgy sikosítóval csináltuk.
2022. aug. 13. 07:26
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Valassz kisfarku pasit
2022. aug. 13. 07:49
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Tágítsd magad, plug/dildo, és idő. A legfontosabb, hogy legyél türelmes, és gyakorolj sokat, régebben én sem bírtam a 16 feletti farokkal mit kezdeni, azóta már 2 aktív bikát is be tudok fogadni egyszerre.😉
2022. aug. 13. 08:37
 3/4 anonim ***** válasza:
82%

Barcsak nekem is lenne egy ilyen nagy farku pasim

18Bi

2022. aug. 13. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Idő és türelem. Nekem is eleinte 16-7 centissel is már voltak gondok. Utolsó pasi, aki megdugott, 22 centis volt, simán ment már.
2022. aug. 14. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!