Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem próbáltam ki fiúval, de nagyon szeretném passzívként. Valaki mesélne pár sztorit, hogy milyen volt neki először?
Nekem pár hete volt az első anális együttlétem.
Mindig is úgy akartam hogy ne egy random valaki legyen, hanem akit ismerek már valamennyire. Ez tanácsos, hogy eltudj lazulni.
Szóval nekem van ez a 24 éves haverom. Egyszeri kalandnak indult egy éve, azóta haverok lettünk, bulizunk, mozizunk, összejárunk néha és orál, majd nemrég felhoztam neki, hogy nem e szeretne találkozni és esetleg tovább vinni a dolgokat.
Szóval megbeszéltük, hogy mi hogy legyen és szóljak ha van bármi.
Előkészítettem magam alul majd átmentem hozzá, kicsit beszélgettünk, néztünk egy sorozatot majd összebújtunk, én kicsit szoptam őt mint mindig, majd megkérdezte, hogy még mindig akarom, ha nem az sem baj. Mondtam neki, hogy akarom. A hátamra feküdtem, ő a lábam közé jött, kicsit ujjazott sikosítóval, kicsit csókolóztunk, majd lassan berakta, ha olyan volt megállt bennem, hogy hozzászokjak majd folytatta lassan és belémélvezett.
Igen, nem volt rajta gumi, ez több okból volt. Egyrészt mivel már egy éve ismerjük egymást nem kalandozunk mással (nyílván járunk szűrésre és természetesen negatívak vagyunk), másrészt meg bíztam a kimosásban annyira, hogy nem lesz baleset, és nem is lett.
Szóval neked is azt ajánl hogy találj magadnak olyat akivel eltudsz lazulni, illetve óvszer is ajánlatos.
20/F
Az első az csak egyszer van. Várd ki azt, ameddig olyannal lehetsz együtt, akivel nem csak kíváncsiság van benned, hanem vágy, hogy megtegye. Őt kell biztatni, hogy figyelmesen, kellemesen legyen aktív és ha tényleg olyan, élmény lesz számodra is ami történik, számára pedig az, hogy egy szűz srácot Ő tudott beavatni.
Nekem egy ideje volt egy barátom, akivel eddig még ne jutottunk el soha sem, bár többször a határon mozgott. És egyszer úgy éreztem, hogy most itt az idő, nagyon ráhangolódtam a mozgása miatt is meg a helyzet miatt is, így szóltam neki, ha akarja, most tovább mehet...
Megtette, nagyon finoman, nagyon kellemesen, aztán még sokszor, sok ideig együtt voltunk, mert jó volt vele.
Sajnos csak aktív sztorim.Mert dugásban csak aktív vagyok.de a cumi
szabad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!