Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki azt igényelné szexuálisan,hogy passzívként teperjék le,domináljanak rajta,stb. ez trauma miatt van ?
Vagy valami trauma miatt alakult így ki valakinél gyerekkorban.
Fiatal srácnak lennének ilyen igényei,de nekem ez nem jön be,taszít.Ő meg ezt akarta és ezért nem lett az ismerkedésből semmi.
Egyre több ilyen ember van,és ezért érdekelne,hogy ez hogyan alakul ki? Mert hogy nem ezzel indulunk, az biztos...valami oka van.
Nem feltétlen. Valaki egyszerűen ilyen. Te se azért szereted mondjuk a spenótot, mert vertek anno.
Az se igaz, hogy egyre több ilyen van. Régen a bokamutogatás is illetlen volt :D
Akinek meg bejött, az nem tudta anonim megosztani a dolgot, hanem a párja és közte maradt a titok, kevesen vállalták fel.
Szerintem ez nem gyermekkori trauma miatt alakul ki hanem az életünk során formálódik ebbe az irányba. Kinek jobban, kinek kevésbé és sok embernek semennyire.
Középkorú magasabb beosztású nőként szerinted mennyire vágyik az ember arra hogy még otthon is én mondjam meg mi történjen?
Persze a dominanciának is vannak fokozatai, nem azt jelenti hogy arra vágyna minden nő hogy megalázzák, neadj isten fizikailag fájdalmat okozzanak neki.
Vajon miért nevezik a férfiúi nemet erősebb nemnek?
Bocsánat, elnéztem az alkategóriát!
2-válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!