Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sok passzív gyerekkori trauma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok passzív gyerekkori trauma miatt élvezi, ha alázzák?

Figyelt kérdés

Passzívak bizonyos része azt élvezi, ha kihasználja az aktív, uralkodnak felette, hogy "te vagy a csicskám, azt csinálsz amit mondok, akkor amikor én mondom, kedvemre pofozgatlak, addig nyomom a farkam le a torkodon amíg már folyik le a turha a lepedőn". Nem jó érzés, nem áll nekik közbe, de gondolom az alázás gondolata miatt élvezik. Ilyen az öklözés, az erényöv, a kikötözés, a kutya maszk hordás, és a pisi/széklet elviselés is.

Ezt valami gyerekkori trauma váltja ki, hogy valaki ilyenné válik? Sokat bántották őket, és úgy gondolják, hogy ők csak ezt érdemlik? Magyarázza el valaki kérlek, mert pszichológiai eset, ha valaki azt élvezi, ha megalázzák és bántják.

2021. febr. 24. 03:05
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem akartam senkit se megbántani ezzel, csak érdekel, mi az oka ennek.
2021. febr. 24. 03:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne. Engem pl. egész gyerekkoromban aláztak különbözõ módokon, és furcsamód szexben pont ezeket élvezem. Nem akarom leírni a konkrétumokat, mert voltak elég durva dolgaim gyerekként, szerintem kimoderálnák.
2021. febr. 24. 03:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kb ugy lehet (probalom elkepzelni) hogy a szexualitas jelen van egesz gyerekkorban, a szemelyiseggel egyutt, azzal parhuzamosan fejlodik alakul. Es a mindenfele gyerekkori jo es rossz hatasok, ahogy a szemelyisegen is, ugy szexualitasban is nyomot hagynak. Es meg ha ez hatas kifejezetten kellemetlen is, akkor is beepul a szemelyisegbe, a szexualis szemelyisegbe is. Es felnott korunkba errol gyerekkorban megirt lemezrol jatszuk le ujra es ujra szexualitasunkat, mikozben esetleg mar reg nem is emlekszunk ra miert olyan amilyen.

Kivancsi leszek masok velemenyere, otleteire, mert ezt az elmeletet nem erzem kikezdhetetlennek, es eleg altalanos. :))

2021. febr. 24. 05:18
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

Maximálisan meg tudom erősíteni.

Nem egy emberrel találkoztam,társkeresés során, akik kimondottan azt igényelték volna, ha megalázóan bánnék vele, taposnám, kiszolgáltatott helyzetbe hoznám, stb.

Bár nekem sem volt hej de szuper gyerekkorom, sosem tudnék bántani, verni, megalázni senkit. Még leteperni sem,pláne kikötözni.

Ezek mind valamilyen lelki gondok és viszik magukkal,és egyre erősebb inger kell nekik,amivel el tudják nyomni.

De mindegyik , akivel próbáltam ismerkedni,elmondta,hogy volt az életében erőszakos, agresszív férfi, és annak ellenére ,hogy szinte panaszkodott rá,mégis élvezte.

Ezzel nem lehet mit tenni. De ebben az a szomorú,legalábbis nekem az, hogy ezek,akikkel beszéltem, mind intelligens,ápolt, jó modorú srácok voltak. Nagyon elszomorított, amikor meséltek az erőszakról,illetve arról, milyen alakokkal szexeltek.

Mi pedig, akiknek vannak érzelmei,itt állunk értetlen és magányosan....

2021. febr. 24. 05:43
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Nekik megeri a fájdalom az élvezetelt.
2021. febr. 24. 06:08
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem, nekem nem volt semmi rossz gyerekkoromban mégis érdekel a sub oldal.
2021. febr. 24. 07:49
 7/7 A kérdező kommentje:

A fájdalom nem jó dolog, normális egészséges lelkűletű ember nem élvezi.

Sajnálom az ilyen embereket, elbeszélgetnék velük, hogy mi váltja ki belőlül ezt.

2021. febr. 24. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!