Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is izgatt az hogy az aktív ugy mond csak használja a passzívat sex közben?
Figyelt kérdés
21/p2021. febr. 23. 22:08
1/8 anonim válasza:
eddig meg csak szoptam, de ott tetszett hogy kemenyen szopatnak, nyomjak le a torkomon es kicsit se erdekelte a ferfit hogy tetszik e vagy nem.
2/8 anonim válasza:
ilyenkor megvan beszélve, hogy az aktivat tényleg nem érdekli milyen a passzivnak a szopás vagy vannak ilyen lelkű emberek ?
3/8 anonim válasza:
1es vagyok: nem volt megbeszelve, egy eleg troger ferfival volt dolgom, de valamennyire tetszett.
4/8 anonim válasza:
Köszi szépen a választ! akkor értem már,hogy tényleg nem érdekelte. valahol tényleg izgató de én meg nem tudom érteni valaki hogy képes ilyenre:D :///
5/8 anonim válasza:
csak neha durvult igy be, nem ez a taknyosraszopatas ment vegig, csak igy neha neha mozgatta a fejem, meg ilyenek, tehat sokkal
durvabb szopatasok is vannak, szerintem ez volt a hatar amit meg izgatonak lehet hivni
6/8 anonim válasza:
Jaa vágom. Ja olyan is van. Lehet van akinek az jön be.
Nyilván van egy izgato dolog ha az ember irányítva van és érzi hogy a másik tud is irányítani
8/8 anonim válasza:
Engem izgat és hasznàlhatna egy jó pasi
19p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!