Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogyha valaki sokáig passzív egy kapcsolatban és nem használja a farkát (orál sem) akkor később nem fog tudni teljesíteni fordított felállásban?
Párom alapból passzív
Soha nem tudodd aktív lenni előttem se, szeretett volna.
Ez nem tudja változtatni.
Van benne igazság de nem teljesen így működik. Ha kívánja akkor fel fog neki állni ha arra kerül a sor, csak gyakorolni kell majd hogy ne menjen el hamar, mint egy kezdőnél.
Másrészt ha a mostani kapcsolatban full passzív és nem kívánja azt sem hogy hozzányúljanak akkor ez a jövőben sem valószínű hogy változni fog. Én fokozatosan lettem egyre passzívabb, uniként indultam (próbálkoztam a dugással, szoptak is) de a passzív szerepet annyira élveztem hogy már el sem tudnám képzelni fordítva. Már azt sem kívánom hogy kiverjem, amikor van prosztataorgazmusom az teljesen kielégít.
5-ös ezt kifejted hogyhogy szeretne de nem tud, nem áll neki?
Új párom uni én passzív vagyok és ki akarnánk próbálni a szerepcserét de szerinte nem fog sikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!