Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kapcsolatba számít az hogy a lánynak például nem szép a puncija vagy fordított esetben a fiúnak nem hosszú a pénisze?
Figyelt kérdés
2019. márc. 2. 19:53
2/9 anonim válasza:
Nem,ha igazán szeretsz valakit, vonzódol hozzá,nem a puncija vagy a pénisze miatt...
3/9 anonim válasza:
Milyen a nem szép punci??? Biztos vannak extrém esetek, de azért 99%-ban nem lehet olyan ronda.
Kinek mi a hosszú? Az átlagos a legjobb. A túl hosszú sem igazán jó a legtöbb nőnek.
4/9 A kérdező kommentje:
utolsó 2-nek köszönöm!
2019. márc. 2. 20:28
5/9 anonim válasza:
Egy kapcsolat nem a szexen alapul, innentől kezdve az általad felsorolt dolgok nem olyan fontosak. Egyébként meg, ha jó a szex, kit érdekel mekkora a farka?
27N
6/9 anonim válasza:
Hát én annyit tudok, hogy a salis puncit szeretem.
7/9 anonim válasza:
Annyira nem,bár láttam olyat ami szakitast indokolna mert nagyon nemszép volt.
Viszont szerintem a lányoknak nem fontos az hogy hosszú legyen,inkább vastag.
8/9 anonim válasza:
Mostani paromnak a legkisebb a farka az eddigi szexuális partnereim közül. Eddig azt hittem hogy nagyon nehezen megyek el szex közben, de vele elegge könnyedén sikerült. Szóval eleve nem számít a farok méret, főleg akkor nem ha szeretsz valakit
9/9 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit számít. Oké h szeretjük, tiszteljük egymást, de ha szép a partner nemiszerve, kívánatos, akkor mégjobban kívánjuk a másikat.
Bár még nem láttam csúnya péniszt.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!