Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen könnyen ment az önelfogadás? Felválaljátok? F
Nem egészen értem, mi az önelfogadás? Valaki nekem akar adni engem, és nem fogadom el, csak ha díszcsomagolásban nyújt át magamnak? :-))
Viccet félretéve, sohasem voltak ilyen gondjaim.
58F
Elméletileg senkinek sem kéne, hogy gondot okozzon saját személyébek az elfogadása, de ugye a társadalom miatt mégis vannak akik inkább még az életüket is eldobják miatta (szerencsére csak kevés).
Én például "beleerőszakoltam" magam egy hetero kapcsolatba amikor felmerült bennem az, hogy én esetleg meleg lehetek, de nagyon-nagyon rosszul éreztem magam egy lány oldalán...
Azután, hogy lezártam a kapcsolatot egész gyorsan és könnyedén elfogadtam a másságom.
A felvállalásról meg annyit, hogy már annyira elfogadtam magam, hogy melegjogi aktivista lettem néhány évvel ez előtt. Így ha akarnám se tudnám eltitkolni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!