Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex pasik ti felválaljátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feherto kérdése:

Biszex pasik ti felválaljátok parotok elött hogy bik vagytok? Hogy oldjátok meg a fiús talikat?

Figyelt kérdés
2017. márc. 26. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem mertem eddig,nem tudom hogyan reagálna. Apartner lakásán,vagy autóban. Annyi időm bármikor van
2017. márc. 26. 10:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én felvállalom. Eddig nem volt gondom belőle. A talikat meg lehet oldani simán.
2017. márc. 26. 10:10
 3/9 anonim ***** válasza:
26%
Fiús talikat? Ezt olvasva örülök neki hogy az ismerkedést egy biszex pasival kihagytam.
2017. márc. 26. 10:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy valaki biszexuális nem élhet hűséges párkapcsolatban egy általa választott nemű illetővel? Ezt most komolyan kérdezem. Miért kell titokban mással találkozni? Ez semmivel sem jobb mit amikor egy hetero pasi csalja a párját, mert neki igényei vannak. A megcsalást nem teszi jogossá, hogy biszex vagy.
2017. márc. 26. 10:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Felvállalom. De miért kéne találkoznom fiúkkal, ha ott a barátnőm?
2017. márc. 26. 11:03
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

Az első feleségem tudta, és meg is szervezte a 2f+1n édes hármast. Előtte sz*ptunk, dugtunk, miközben őt is kielégítettük.

A jelenlegi párom homofób, így ilyen téma fel sem merülhet. Nálam megcsalásnak minősülne, ha ezért titokban pasikkal randiznék, ugyanúgy, mintha nőkkel.

2017. márc. 26. 11:22
 7/9 anonim ***** válasza:
95%
Felvállalom de ha van baratnőm akkor nem salom meg egy fiúval. Így nincs mit megoldani
2017. márc. 27. 13:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van barátnőm, de nem vallalom fel, nem is akarom. Viszont szívesen találkozok hasonló cipőben járó fiúkkal. Írhattok privit is. 23f
2017. márc. 28. 16:05
 9/9 anonim ***** válasza:
90%

Az hogy biszex vagyok nem azt jelenti hogy megcsalnám a páromat. Se nővel, se férfival. Aki biszex srác és itt írogattak fentebb ilyeneket (1, 2, 8), azok nővel is megcsalják a barátnőjüket vagy "csak" férfival?

3: Na ezért titkolom én is az egész világ előtt totálisan, hogy biszex vagyok. Meg mert tudom hogy sok nő undorítónak tartja egyszerűen. OK, én elfogadtam. Nem mondom el senkinek és mindenki jól jár

2017. márc. 28. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!