Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Másnak sincsenek barátai?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak sincsenek barátai?

Figyelt kérdés
18 éves meleg srác vagyok. Eddigi életem során nem volt sosem egy haverom vagy barátom, pedig senki nem tudja hogy meleg vagyok de akkor gondolom sejtik. Olyan rosszul esik amikor lapozom valamelyik platformot és látom milyen jó kis haveri társaságok vannak én meg csak dolgozom, utána hazamegyek és sehova nem tudok kimozdulni senkivel mert nincsenek barátaim :(

2022. aug. 6. 08:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés.Írhatnátok.
2023. okt. 30. 19:58
 22/22 everlight ***** válasza:

Nekem voltak barátaim,gyerekként is,sose volt titok hogy bi vagyok,voltak közép iskolába meleg évfolyam társaim,nekik is voltak-vannak barátaik.

Ha senki nem akar veled barátkozni benned van a hiba,

2024. máj. 5. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!