Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van, akinek sincsenek abszolút barátai?
Figyelt kérdés
Mostanában sokat gondolkodtam mindenről, mert nem tudok aludni. Rájöttem hogy igazából nekem egy darab barátom sincs. Nincs haveri társaság sem, nincs kivel kocsmázni, még ilyen messengeres haver sincs, akivel pasikról lehetne dumálni stb. Kapcsolatban vagyok 11 éve, de az viszont más. Páromnak sincs sok barátja, aki van az meg nekem nem tetszik, mert két perc után már a hármasszex gondolata izgatja őket, nekem az meg nem igazán jön be. Meg eleve legyen már normális gondolata is, ne csak a szex meg a farkak körül járjanak a gondolatai. Belegondoltam, hogy ha valami történne velem/velünk, kb nem is tudnék kihez segítségért fordulni. Gondolom nem csak én vagyok ebben a helyzetben. Aki hasonló szituációban van, hogy áll hozzá? Most nem sajnáltatni akarom magam, mert én egyébként elfoglalom magam egyedül is, csak néha jó lenne valakivel egymást lelki szemetesládának használni. 30/f
11 éve kapcsolatban vagy és nem tudsz vele megbeszélni dolgokat, nem lehet túl olajozott a kapcsolatotok... Hát ha lenne gyermekeitek, akkor oviba, iskolába, stb. többi szülővel lehetne ismerkedni pl., de igazad van elég nehéz.
2022. márc. 7. 01:12
2/14 anonim válasza:
#1 nézted a kategóriát?
Így nehéz. Korábban se voltak? Azokkal mi lett?
2022. márc. 7. 01:58
3/14 anonim válasza:
Nekem sincsenek barátaim sajnos akivel összelehetne ülni, megbeszélni akármit is stb.
23f
2022. márc. 7. 06:14
4/14 anonim válasza:
4éve vagyok kapcsolatban
Barátom nagyon szeret Othon ülni a tv előtt.
Kapcsolatunk elött nekem 5-7közeli barátom volt de valahogy nekik a gyerekek, pandémia, stb nagyon Le építettük egymást.
Most próbálom újra felrázni a csapatot látom már olyan nagy tábor nem lesz változnak is a tagok 3fix lesz, régebben ők jöttek mindíg, most én mehetek ahogy érzékelem mindíg.
2022. márc. 7. 07:13
5/14 zigglerziggler99 válasza:
Dettó :/
2022. márc. 7. 10:16
6/14 anonim válasza:
Nekem mindig voltak, vannak barátaim, az már más kérdés, hogy néha tudnak sokak lenni és akkor kell egy kis idő magamban, pedig társasági ember vagyok. És jó mikor újra találkozunk, hogy hiányoltak.
2022. márc. 7. 10:25
7/14 anonim válasza:
Két igazi értelemben vett barátom volt,de mindkettő heteró.Megnősültek és a családi gondok, egyebek miatt szépen eltűntek az életemből.
Ezt nem róhatom fel nekik mert a család az fontos.
De nem tudok kialakítani barátságot - csak azt - mert nem sok igény van ma erre. Most kapcsolatom sincs, így magamban vagyok, már pár éve.
2022. márc. 7. 10:54
8/14 anonim válasza:
Ismerős érzés ha nincs barát. De ismerkedni jó lenne.
2022. márc. 7. 19:54
9/14 anonim válasza:
Ismerős a helyzet, nekem egy jó barátom van csak, de ő pár éve már Németországban él, így elég ritkán találkozunk csak
2022. márc. 7. 20:13
10/14 anonim válasza:
En ugyanigy, csak nekem parom sincs:D kezdem elengedni a dolgot, legalabbis a “normalis baratokat szerezni” reszet mindenkepp. Eleg ciki, hogy mas nem megy csak az, hogy kinek mekkora, valahogy mindennek a szexualitas az origoja. Kiabrandito.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!