Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is van, akinek sincsenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van, akinek sincsenek abszolút barátai?

Figyelt kérdés
Mostanában sokat gondolkodtam mindenről, mert nem tudok aludni. Rájöttem hogy igazából nekem egy darab barátom sincs. Nincs haveri társaság sem, nincs kivel kocsmázni, még ilyen messengeres haver sincs, akivel pasikról lehetne dumálni stb. Kapcsolatban vagyok 11 éve, de az viszont más. Páromnak sincs sok barátja, aki van az meg nekem nem tetszik, mert két perc után már a hármasszex gondolata izgatja őket, nekem az meg nem igazán jön be. Meg eleve legyen már normális gondolata is, ne csak a szex meg a farkak körül járjanak a gondolatai. Belegondoltam, hogy ha valami történne velem/velünk, kb nem is tudnék kihez segítségért fordulni. Gondolom nem csak én vagyok ebben a helyzetben. Aki hasonló szituációban van, hogy áll hozzá? Most nem sajnáltatni akarom magam, mert én egyébként elfoglalom magam egyedül is, csak néha jó lenne valakivel egymást lelki szemetesládának használni. 30/f
2022. márc. 7. 01:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Van par baratom, azonban egyikkel sem erzem azt, hogy olyan szoros lenne es barmit megbeszelhetunk. Mivel mar egyetemen is lassan vegzek, nem hiszem, hogy fogok talalni ujakat. Persze nem masokat hibaztatok miatta, tudom, hogy en tehetek rola. Mikor lett volna alkalom ismerkedni peldaul golyataborban, nem nagyon eroltettem meg magam, mindig tulsagosan zarkozott voltam. Regi sulis barataimmal pedig erzem, hogy szakadunk el egymastol, mivel mar mindenki eli a sajat kis eletet. Vegulis a koporsoban is egyedul fogunk fekudni…
2022. márc. 10. 18:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolso: en ugyanigy, de ne add fel, hatha egyszer mi is sikerrel jarunk:) en iden vegeztem, mint levelezos ami szerintem nagyobb hatrany, nem sok korombelivel talalkoztam.
2022. márc. 10. 18:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém 5 éve meghalt :-(
2022. márc. 18. 19:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
18 éves vagyok. Sosem engedtem közel magamhoz annyira embereket, barátokból is egy marék van, ismerősből egy tucat. Mindig hívnak bulizni, de én sosem megyek mert nem szeretem a hangos zenét, a piát meg a drogot :) Sokkal jobban elvagyok mikor néha elmegyünk páran mekizni vagy mozizni, sokkal jobban feltölt. Viszont az életemben nagy szerepet játszik a magány, szükségem van rá.
2022. ápr. 18. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!