Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Másnak sincsenek barátai?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak sincsenek barátai?

Figyelt kérdés
18 éves meleg srác vagyok. Eddigi életem során nem volt sosem egy haverom vagy barátom, pedig senki nem tudja hogy meleg vagyok de akkor gondolom sejtik. Olyan rosszul esik amikor lapozom valamelyik platformot és látom milyen jó kis haveri társaságok vannak én meg csak dolgozom, utána hazamegyek és sehova nem tudok kimozdulni senkivel mert nincsenek barátaim :(

2022. aug. 6. 08:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%

Nem nagyon érdekel már, meg bohócot sem csinálok magamból.

Vannak elveim,pl alkalmi engem nem érdekel.

2022. aug. 6. 18:03
 12/22 anonim ***** válasza:
82%

Bi illetve meleg sráccal leveleleznék.

Bi pasiként, ha lehet Bp

S, ha úgy van ! Legyen.

2022. aug. 6. 19:28
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Barátot elég nehéz találni. Pedig jó lenne akivel meglehet beszélni dolgokat.
2022. aug. 6. 20:10
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Tudnék írni egy kisregényt, de talán majd máskor. Én jelenleg 28 éves vagyok, igen traumatizált gyermekkorral a hátam mögött. Szerencsére ez mára feldolgozásra került, de nyilván hatással van a jelenelemre. Már gyermekként is nehezen bíztam meg másokban, kevés embert engedtem igazán közel magamhoz. Ez azóta sem változott. Egy kezemen megtudom számolni, hogy hány barátom van. A közeli ismerősöket, ismerősöket stb. nem tudom ide sorolni. Amikor fiatal felnőttként összeállt a fejemben, amit gyerekkorom óta sejtettem - meleg vagyok - és elfogadtam azt, utána nagyon vágytam olyanok társaságára, mint amilyen én vagyok, de hiába. Utoljára az idei év legeljén próbálkoztam hozzám hasonló gondolkodású srácokkal/férfiakkal barátkozni, de hiába írtam le, hogy barátkozom, ezt sokan nem fogták fel... Nem tudom, hogy miért van az, hogy szinte lehetetlenség a meleg társadalmon belül barátkozni... Így feladtam az efajta próbálkozást. Maradt az, hogy amennyire az időgazdálkodásom engedi, be kell engedjem a nagyvilágot az életembe és olyan eseményekre, tanfolyamokra, közösségekbe kell eljárjak, ahol hozzám hasonlóakkal találkozhatok, beszélgethetek, ismerkedhetek és talán kialakul egy barátság. Félreértés ne essék, engem egyáltalán nem zavar, hogy "egyedül" vagyok, mert nem érzem magamat magányosnak, mégis számomra sokszor az a legboldogabb pillanat, ha pl a barátaimmal összejövünk, beszélgetünk, sütögetünk a kertben, vagy éppen megiszunk egy jó üveg száraz, fehérbort a Duna-parton... A pillanatok, ami által mind többé válunk és amiből építkezhetünk. Annyira sok minden érdekel: honnan jöttünk, kik vagyunk, önismeret, a bolygónk, a politika, gazdaság, történtelem, spiritualitás, az univerzum végetelensége... Mégis ott tartok, ahol.
2022. aug. 6. 20:59
 15/22 anonim ***** válasza:
93%
Jól írta az előző, mert a magány és az egyedüllét nem ugyanaz. Amúgy 18 évesen nem hiszem, hogy aggódnod kellene emiatt. Résen kell lenni ugyanakkor, mert ezt sokan kihasználják, főleg a "skalpvadászok". Az efféle "bezártságnak" szerintem személyes okai is vannak. Nyilván úgy érzed, hogy nem ért meg senki, de mi van akkor, ha te nem értesz meg senkit?
2022. aug. 7. 08:03
 16/22 A kérdező kommentje:

Először is nagyon szépen köszönöm a válaszokat, kérlek próbáljátok meg felvenni velem a kapcsolatot sajnos nem sikerül mindenkinek írnom, és nem szeretném hogy valaki azt higyje nem akartam :)

Kedves #11-es az én kérdésem nem az alkalmi szexre és a kapcsolatra van kihajazva, HANEM a barátságra, kérlek hogy ne itt beszéljétek meg. Én barátokat keresek, nem kapcsolatot és nem szexet, a kérdesem adott.

Kedves #15 nincs személyes oka, nem vagyok (már) introvertált nagyon elfogadó vagyok és akik ismernek azt mondják barátságos vagyok és mosolygós. Egy ideig zárkozott voltam, azért is lehet nehéz most bevegyülni de már másfél éve próbálkozom..

2022. aug. 7. 09:01
 17/22 Gombanyo12 ***** válasza:
80%

Ha megteheted,fogadj örökbe menhelyről egy kiskutyát.

A kutyások egy nagy közösség, a sétáltatás,közös problémák stb.beszélgetőtársakat,kapcsolatokat vonz. Észre sem veszed, hogy téged is megváltoztat ha egy rászoruló kis lényt segítesz és van kihez szólnod.

2022. aug. 7. 09:51
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszi, de van egy imádnivaló kutyusom :)
2022. aug. 7. 12:05
 19/22 anonim válasza:
100%
Nekem sincsenek nagyon, pedig jó lenne pár. Olyan is akivel nemcsak beszélgetni lehet. 26f
2022. aug. 8. 07:03
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonlo kor,cipő..Szívesen várok privit:)
2022. aug. 14. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!