Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Másnak sincsenek barátai?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak sincsenek barátai?

Figyelt kérdés
18 éves meleg srác vagyok. Eddigi életem során nem volt sosem egy haverom vagy barátom, pedig senki nem tudja hogy meleg vagyok de akkor gondolom sejtik. Olyan rosszul esik amikor lapozom valamelyik platformot és látom milyen jó kis haveri társaságok vannak én meg csak dolgozom, utána hazamegyek és sehova nem tudok kimozdulni senkivel mert nincsenek barátaim :(

2022. aug. 6. 08:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%

Amikor legnagyobb szükségem lett volna barátokra, akkor nem voltak. Most már igényem sincs barátságokra és sokkal boldogabb az életem. Persze ez egyénfüggő.

Egykorú

2022. aug. 6. 09:02
 2/22 anonim ***** válasza:
93%
Aki nem meleg, sokszor annak sincsenek barátai. A barátság rosszul definiálható és sokszor csak időleges, múlandó. Nem kell idealizálni és túlértékelni.
2022. aug. 6. 09:19
 3/22 anonim ***** válasza:
96%

Ugyanígy vagyok én is, mint te

😟

24f

2022. aug. 6. 09:44
 4/22 anonim ***** válasza:
87%
Szívesen barátkozom. Igaz nem vagyok fiatal de öszinte.
2022. aug. 6. 10:30
 5/22 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy ilyen sokan vagyunk. Igaza van a #2-nek, egyszer minden barátság elmúlik. Én viszont sosem léptem ki egyből sem mert nem volt alkalmam. Nyugodtan írjon akinek van kedve, már egy embernek is örülnék :)
2022. aug. 6. 10:36
 6/22 anonim ***** válasza:
89%
Az en tortenetem az nagyon kacifantos, megjartam a poklot. Ugyanigy voltam mint Te, reszben vagyok most is. Mondjuk vannak barataim, de egyik sem tartozik a kozossegunkhoz. Baratkozasnal mindig a minosegre mentem, mintsem mennyisegre. Egy ido utan rajottem, hogy hianyzik valami az eletembol, ez pedig olyan barat/olyan baratok akik szinten hozzam hasonloak, igy nem kell magyarazkodnom elottuk, nem csak bologatnak es helyeselnek, de ertik is amit mondok, ugyanis atmentek azon amin en is. Na most tobb ilyen ember lepett be az eletembe es lepett ki belole, viszont jot nem tudok nyilatkozni. Lehet bennem van a hiba, de mar annyiszor leultem atgondolni mi lehet a gond. Az egyik nem erti a baratsag szo jelenteset, a masik osszejon valakivel es leszarja a fejem, a harmadik bunko es lekezelo. Rajottem, hogy melegkent meleg baratot talalni szinte lehetetlen. Teljesen atlagos, 26 eves srac vagyok, akirol valoszinu meg sem mondjak, hogy meleg, megis valahogy kicsuszik a kezembol minden. Lehet azert amiert nem akarok baratsag cimszo alatt minden idegennel agyba bujni? Vagy azert amiert fontosnak tartom a kommunikaciot ket ember kozott, nem csak az idetlenkedest? Egyszeruen nem ertem, de az biztos, hogy feladtam. Egy valami nyugtat, lekoptathat, mondvan, hogy unalmas vagyok mert nem fekszem le vele, de legalabb tudom, hogy egyedul fog megrohadni o is mert az ilyen fergek azok akik egyedul maradnak, hiszen elvesznek a kalandozasban. Ugyhogy a valasz roviden: talalj elfogado baratokat, de azt felejtsd el, hogy melegkent eletreszolo baratsagokat kotsz meleg emberekkel, mert vagy hatba tamad, vagy eltunik mint szurkeszamar a kodben, vagy elkezd nyomulni, valami biztos lesz..
2022. aug. 6. 10:44
 7/22 anonim ***** válasza:
95%
Pedig fontosak a barátok mert ők nagyban befolyásolják az életünk haladását, az életünk fejlődését. Ezért is szokták mondani, hogy inkább légy egyedül mint egy rossz társaságba. Nekem mindig voltak barátaim, de ez lehet azért van mert még ha valamilyen szinten introvertált is vagyok, akkor nem félek kezdeményezni és beszélgetést folytatnia másokkal. Ha szeretnél beszélgetni, barátkozni akkor nyugodtan írj nekem, de tudnod kell, hogy külföldön élek. 20/f
2022. aug. 6. 10:45
 8/22 A kérdező kommentje:
Kedves #6-os! Sajnálom a rossz tapasztalataidat, ha van kedved esetleg beszélgetni írj nyugodtan de ha bizalmatlan vagy teljes mértékben megértem, szép életet kívánok! :)
2022. aug. 6. 10:48
 9/22 anonim ***** válasza:
94%

Minden barátom akkor tűnt el,amikor párkapcsolata lett. És akkor jött elő,amikor elhagyták- mert ugye panaszkodni nem tudott volna kinek.

Nincs most barátom, sem párom - de lelki kihasználókra nincs szukségem.

Pedig hiányzik mind a kettő,de ez van ...

53F

2022. aug. 6. 11:52
 10/22 anonim ***** válasza:
85%
9-es, miért nem mész fel Tinderre?
2022. aug. 6. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!