Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tiszaújvárosi strandon,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiszaújvárosi strandon, milyen kalandod volt már? Van olyan hely ott, ahol szoktak lenni meleg, vagy bi fiúk? Esetleg, lyuk van valamelyik wcben?

Figyelt kérdés

2022. aug. 1. 10:31
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Na Mónikám ezt el kell meselnem! Ülök a tiszaújvárosi strandon meztelenül, egy alsó volt rajtam és megjelent egy 2 méter göndör hajú magas kreol bika. Mónikám én úgy néztem. Észrevette és kaccsintott! Ott volt mögöttem anyukám, apukám elpirult a család. Mondtam, kit érdekel megindultam, és úgy megdugott a vízben. Csupa sperma volt a Tisza - tó aztán bevitt az öltözőbe és ott is megkerált. Az aranyerem már Y alakban volt bennem. Tyűű

Azóta együtt vagyunk e móni...

2023. dec. 21. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!