Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar rengeteg hetero csávót a meleg férfiak
szimpla létezése is, míg a leszbikusságot meg
támogatják?
A nőknél meg fordítva van, leszbikusokat nem birják míg a melegeket támogatják. Tudod hasonló a hasonlóval elv.
2022. júl. 30. 20:34
Nincs ezzel semmi baj amíg nem az én seggem a kiszemelt célpont..
26 F (hetero)
2022. júl. 30. 20:37
3/19 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.... Tapasztalataim szerint a férfiak 40-50%-a is elítéli a másságot és ezeknek a nagy része általában csak a férfiakra vonatkozóan. Míg nőknél simán 10% alatti is ez az arány. És ez a 10% általában mindkettő nemre vonatkozik.
Nem mindegyik, sokan nem, akiket meg zavarja, azok vagy incelek, vagy mentális problémájuk van, vagy nem tudnak nemet mondani, ezért tapló gyökér üzemmódba vágja magát. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom, mert nem vagyok az a rámászós típus, elég félénk vagyok.
2022. júl. 30. 20:41
2: jujj mekkora trauma :( (bár ennyi problémám lenne)
2022. júl. 30. 20:42
Nem zavar a homárok létezése, csak egy heteró férfi számára a világ leggusztustalanabb dolga a szex férfival (még szerencse, hogy a nőknek különvéleményük van erről). Felfordul a gyomrom a gondolattól, hogy egy másik férfi tapecol, vagy a gyíkjához hozzá kellene érni. Sajnálom, ezt az ellenérzést nem lehet visszagyűrni. A leszbikusság ilyen szempontból teljesen közömbös, semennyire nem érint meg.
Hát ezért.
2022. júl. 30. 20:43
# 2 vagyok
Gond van te mensa tag?🤡
2022. júl. 30. 21:00
8/19 A kérdező kommentje:
#6osnak üzenem, hogy megértem, hogy számodra (is) gusztustalan, de nem előtted csinálják, nem is látod valójában. Vegyünk egy példát, van kettő elhízott 130+os nő és férfi, az ő együttlétük szintúgy gyomorforgató lenne a számomra mégsem köpöm le őket az utcán, mert, hogy dagadtok.
Tudom. Én sem köpöm le a homárokat az utcán. De attól
Még iszonyodom a férfiszerelem gondolatától, míg a leszbikus szexétől nem.
Egyébként az egységsugarú heteró férfi előbb fekszik le egy 130 kilós nővel, mint egy bármilyen esztétikus férfival. Azon egyszerű okból kifolyólag, hogy az egyik nő, a másik férfi.
2022. júl. 30. 23:47
10/19 A kérdező kommentje:
9: Nem is azt mondom, hogy tetszen, csak azt nem értem, hogy miért nem lehet elfogadni, hogy ők így akarnak élni, konkrétan úgy se látod. A példával arra akartam kilyukadni, hogy sokan csinálnak olyan dolgokat, ami nekem nem szimpi mégsem teszek ellene semmit, mivel nem az én dolgom.
Kapcsolódó kérdések: