Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LGT-sek! Ha egy férfitestbe született leszbikus nő előveszi a férfitesthez járó nemiszervét, és egy női tesbe született homoszexuális férfi beveszi a szájába a férfitestbe született leszbikus nő férfiasságát, az tuképp egy szimpla szopás lesz?
LGT? Az nem egy magyar zenekar?
"Mindenki másképp csinálja!" :D
ezt tényleg magyarázza meg nekem valaki, mert elvesztettem a fonalat és tényleg nem akarok trollkodni, csak egy egyszerű átlagos férfi vagyok, ennek megfelelő értelmi színvonalon.
tehát: én egy hetero férfi vagyok, a nőkhöz vonzódom, velük próbálok szexelni. férfitestbe született leszbikus nő vagyok, nőkhöz vonzódom, velük próbálok szexelni.Mi a különbség?
ha hetero férfiként szexelek egy női testbe született homoszexuális férfival, akkor én is homár vagyok? ha azt állítom, hogy férfitestben leszbi nő vagyok, akkor van esélyem leszbi nőknél?
Női testbe született hetero férfi az mi? sima leszbi?
nem tudom van még variáció?
má kezd kisebbségi érzésem lenni, hogy én nem tudok felmutatni semmi extrát.
előző vagyok.
csak még annyit, hogy a férfitestbe született leszbikus nő használja a farkát szexre, ha már ott van? vagy felcsatolhatóssal csinálja, mert a leszbik segédeszközöket használnak?
Nem kell foglalkozni ezzel, unatkozik nincs jobb dolga, gunyolodik ennyi.
Get a life kid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!