Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Rájöttem meleg vagyok.Nem is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem meleg vagyok.Nem is ezzel van gondom hanem azzal hogy van egy osztálytársam,fiú és ő is meleg. És le akarom cumizni.kiváncsi vagyok milyen az ő...És azt hiszem Tetszik nekem,izmos,és focizik,és én is tetszem neki.Mi legyen?

Figyelt kérdés

2022. júl. 30. 02:35
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Miből gondolod hogy az osztálytársad, akiről szó van is meleg? Nyíltan vállalja, vagy miért vagy ennyire biztos benne? Ha csak sejted akkor én nem mernék egyből ilyen határozott lépéseket tenni a helyedben ("Szia, leszophatlak?"), mivel mégis csak iskoláról van szó, és elég gyorsan terjedhet a hír, ha nem jól jösz ki a dologból. Esetleg kezdeményezz óvatosan, írj rá házival kapcsolatban vagy valami általános témával, aztán csak lassan térj ki a meleg részre, ha úgy érzékeled a beszélgetésből hogy érdekled.
2022. júl. 30. 04:25
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Hajts rá, vedd be neki tövig :D:D
2022. júl. 30. 04:46
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Ha meleg, akkor hajrá, ne vesztegessétek az időt.
2022. júl. 30. 10:11
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Megyek eszek valamit.
2022. júl. 30. 14:05
 5/8 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem is elsőre óvatosan próbálkozz.

De jó lenne tudni, hogy biztos vagy-e abban, hogy ő is meleg és hogy egyáltalán miből gondolod, hogy te is bejössz neki?

Ha ezeket 100%-ra tudod biztosan, akkor pedig sok sikert és hajrá!

2022. júl. 30. 23:41
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
Ha biztosan tudod, amiket írtál, éld meg a vágyaidat, az élet erről szól, élményeket szerezni. Sok sikert!
2022. júl. 31. 16:33
 7/8 anonim ***** válasza:
88%
Milyen az ő... . mire gondolsz?
2022. aug. 1. 08:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett azóta az izmos focis sráccal?
2023. máj. 6. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!