Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tetszik az egyik osztálytársam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az egyik osztálytársam, de nem merek lépni. Tippek?

Figyelt kérdés

Ötévfolyamos osztályba járunk, végzősök vagyunk, nem vagyok annyira szociális típus, magamnak való vagyok, pár lánnyal szoktam még beszélni, a fiúkkal nem sokszor, kivéve ő, eléggé extrovertált típus. Szokott néhe ölelgetni, kérdezni mi a helyzet, meg szoktunk mémeket küldeni egymásnak, de nem tudom eldönteni hogy szerelmes vagyok vagy csak tetszik, pedig évek óta fantáziálok róla,de egy korábbi kellemetlen helyzet miatt nem merek lépni egy másik osztálytársammal, mert félek hogy megint úgy járok, meg sokáig nem dolgoztam fel egy régebbi haveromat, akivel összevesztünk. Kellemesen érzem magam mellette, de annyira nem heves mint ahogy az előbbi kiszemeltjeimmel volt, de mikor nincs a suliban, akkor üresnek érzem a termet.

Én 20, ő 19

2021. szept. 7. 13:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgetés, sok együtt töltött idő. Ha nem akarsz konkrétan rákérdezni :)
2021. szept. 7. 13:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen személyiségek, akik nélkül “üres a terem”

Ez nem feltétlen szerelem.

Próbálj több időt tölteni vele. Lehet még az is kiderül, hogy nem csíped ilyen-olyan dolgait

2021. szept. 7. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Ez íhy plátó szerelemnek tűnik hisz nem is ismered,

Miért nem szervezel vele együtt programot.? Nem mersz tőlle ilyet kérdezni

2021. szept. 7. 14:35
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Itt vagyok én, aki imádta az osztálytársait és párat sikerült befűzni, mint tökéletes válaszadó #justkidding, nyugi.

Amúúúgy, a közös HB-zások nagyon jót tezsnek, mikor egy kis ital után az ember nem akarja ennyire túltúl gondolni a dolgokat.

Osztálytársam leckét kért tőlem mindig, hogy utána beszélgessen velem (lehet stréber voltam nah), meg korrepetálást olyan tantárgyból, amit nálam mások sokkal jobban tudtak xD

Klisés dolgok ezek, de nálam beváltak :D

L

2021. szept. 7. 14:57
 5/8 A kérdező kommentje:

#3: eléggé ismerem, vagy legalábbis annyira nem ismeretlen :D

#4: öö, mi az a hbzás? :D

Köszi a válaszokat

2021. szept. 7. 22:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, a hb = házibuli
2021. szept. 7. 23:26
 7/8 anonim ***** válasza:
86%
Szia. Mivel írod, hogy végzősök vagytok, nincs is alkalmasabb pillanat, mint most,vagy az év hátralevő részében. Mivel ez az utolsó év, így nyilvánvaló, hogy el fogtok szakadni egymástól, vagy ha tartjátok is a kapcsolatot, nem biztos, hogy olyan rendszeresen fogjátok látni egymást. Ez a tipikusan "nincs mit veszíteni" időszak, mert így is, úgy is véget ér egy időszak az életetekben hamarosan, akkor már nem mindegy, ha elmondasz neki mindent amit érzel? :) én ezt tenném - mondom ezt úgy, hogy abszolút nem vagyok egy kitárulkozós, érzelgős típus. Ha rosszul reagál, akkor rosszul reagált volna ezelőtt is, és később is. Azért mondom, most nincs mit vesztened. Hajrá!!! :)
2021. szept. 8. 10:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
7-eskével érek egyet, nekem is pontosan egy házibuli jutott az eszembe. Ott még egy üvegezés is belefér, ha nincsenek otthon a szülök. Egyszerünek tünik, pedíg tényleg egyszerü. Miért félsz, kedves kérdezö ? Indulj be bátran, diszkréten, okosan, ügyesen... :-)
2021. szept. 8. 10:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!