Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg az osztálytársam? 18 BI F

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg az osztálytársam? 18 BI F

Figyelt kérdés

Azért ezt a kategóriát válaszottam mert ide illik.

12.-esek vagyunk hamarosan ballagunk. 4 éve ismerjük egymást, voltak fura dolgai (fenéktapizás), de azt vettem észre, hogy EDDIG nem engedett meg többet magának, hanem elfolytotta ezeket az indulatait.

Egy hete folyton tapizik, picit intezíven, természetesen érzem hogy ezt játéknak probálja feltütetni, de érzem, hogy ez csak egy színészkedés, mert nem akarja hogy tudják róla.

Egy ideje random küld szíveket, és nagyon perverzül beszél velem. Folyton a farkamról beszél és az ő farkáról de elviccelve. Nem tudja rólam, hogy más vagyok.

Tegnap lyúkas óránk volt, és a nadrágon keresztül a farkát odanyomta a számhoz többször is. Folyton fogdosta a kezemet, és simogatott. Fura volt.

Szerintetek haveri játék vagy itt van egyéb dolog is?

2022. ápr. 22. 20:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%

Lehet pont azért változott meg ennyire, mert nemsokára ballagtok.

Én szerintem itt többről lehet szó, mint puszta haveri alap. Te hogy viszonyultál ehhez az egészhez, adtál neki ezzel kapcsolatban jeleket?

A legegyszerűbb (és egyben legnehezebb is), ha rákérdezel, vagy legalábbis próbálod a kérdés irányába terelni a témát.

2022. ápr. 22. 20:32
 2/15 anonim ***** válasza:
25%
Nekem ez már nem férne bele egy baráti kapcsolatba. Ha ilyesmi legközelebb előfordulna, vágd kupán egy nyelvtankönyvvel, remélem így legalább gyakrabban akadna a kezed közé. (Nem szerettelek volna megbántani.)
2022. ápr. 22. 20:40
 3/15 A kérdező kommentje:

Most értem haza, gyorsan írtam nem figyeltem annyira a helyesírásra, plusz picit kínos téma nekem, így nehezebb megfogalmazni mint egy másik átlag kérdést itt a gyakorin, de azért köszi.

1. Igazából én is úgy mint Ő. Nekem sem érdekem az, hogy rajtunk csámcsogjon az iskola, de ha "rámászok", akkor az neki is kínos és nekem is...

Valamit valóban kezdeni kéne ezzel, szóval szerintem én is fogok vele ilyeneket csinálni.

2022. ápr. 22. 20:49
 4/15 anonim ***** válasza:
96%

Ez is egy megoldás lehet, hogy viszonzod ezeket az érintéseket, megjegyzéseket. Úgy még talán könnyebb is lenne kettesben megbeszélnetek ezt a dolgot.

2022. ápr. 22. 20:53
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ő is észre vette rajtad, hogy másképp viszonyulsz hozzá, mint a többiek. Engeded a tapizásokat, meg mindent. Lehet sejti rólad, hogy te is kicsit más vagy.
2022. ápr. 22. 21:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy Én is ebbe a suliba járok ????
2022. ápr. 23. 08:08
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Viszonozd az érintéseket, simogatásokat.

Próbálj olyankor beszélni is vele, hogy neki jól esik-e, hogy megérinthet, simogathat. Persze mondd el neki, hogy neked ez jólesik.

Figyeld a reakcióit, mikor testi kontaktusba vagytok, mikor beszélgettek ilyenekről.

És nem kell tudnia az osztálynak, hogy több is van köztetek, mint egy másik osztálytársad között. Oldjátok meg négyszemközt. Az osztálynak meg mutassátok azt, amit eddig.

2022. ápr. 23. 09:05
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg vele négyszemközt beszélni.a legegyszerűbb dolog ha személyesen rákérdezel dolgokra.
2022. ápr. 23. 09:34
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem ez már nem baráti kategória lenne, nekem voltak nagyon jó haverjaim és sokat hülyéskedtünk mindenféle dolgokról, de nagyrészt ezek szóba mentek erős szarkazmussal társítva.

Én nem emlékszem rá hogy bárki bárkit fogdosott volna.

A farokról beszélés meg ez az odanyomós dolog nekem elég egyértelműen jelzi, hogy nem hetero.

Az meg, hogy eddig máshogy viselkedett, az lehet azért mert még nem fogadta el magába a szituációt, nem volt még érett a dolgokra, vagy ahogy fent említették közeledik a gimi vége szval kevesebb a veszteni való.

Ezek után meg attól függ mit szeretnél, szeretnél többet? Szeretnéd csak megtudni, hogy az?

2022. ápr. 23. 09:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mind az iskolában csináljátok? Nem lehetne úgy hogy kettesben vagytok? Talán könnyebb lenne. Akár otthon vagy félre eső parkban.
2022. ápr. 23. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!