Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg az osztálytársam? 18 BI F
Azért ezt a kategóriát válaszottam mert ide illik.
12.-esek vagyunk hamarosan ballagunk. 4 éve ismerjük egymást, voltak fura dolgai (fenéktapizás), de azt vettem észre, hogy EDDIG nem engedett meg többet magának, hanem elfolytotta ezeket az indulatait.
Egy hete folyton tapizik, picit intezíven, természetesen érzem hogy ezt játéknak probálja feltütetni, de érzem, hogy ez csak egy színészkedés, mert nem akarja hogy tudják róla.
Egy ideje random küld szíveket, és nagyon perverzül beszél velem. Folyton a farkamról beszél és az ő farkáról de elviccelve. Nem tudja rólam, hogy más vagyok.
Tegnap lyúkas óránk volt, és a nadrágon keresztül a farkát odanyomta a számhoz többször is. Folyton fogdosta a kezemet, és simogatott. Fura volt.
Szerintetek haveri játék vagy itt van egyéb dolog is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!