Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet tapogatózni valakinél, hogy esetleg meleg e? (Több lent)
Szóval az osztályomban 4en vagyunk fiúk, a többi lány. Az egyik fiú eléggé tetszik, de nem tudom hogy meleg e. Annyira nem vagyok jóban vele (rosszban sem, egyszerűen csak nem nagyon beszélünk).
Néha szoktunk dumálni pl a buszmegben, mert akkor nincsen ott a más. És alapból nagyon normális srácnak tűnik, meg jófejnek, de amikor ott van a másik 2 srác, mintha teljesen más ember lenne. Nem tudom mi miatt, lehet hogy így próbál beilleszkedni, de ilyenkor kissé idétlennek látjuk mi többiek úgy az egész csapatot. Na de emiatt nem tudom hogy mi lehet a helyzet, mert tényleg nagyon normális amikor ketten vagyunk. Ha meg nincs ott a többi és én meg a barátaimmal beszélek, akkor eléggé csöndes. És igazából semmi konkrét jel nincs arra, hogy meleg lenne, inkább csak megérzés, bár lehet azért van ez a megérzésem, mert tetszik nekem :D
Szóval esetleg valakinek van valami ötlete, hogy hogyan lehetne megállapítani, hogy mi a helyzet? Nem szeretnék konkrétan rákérdezni, mert visszafele is elsülhet attól félek.
Egyébként legalább az osztály fele tudja, hogy én meleg vagyok, nem is titkolom, de nem hiszem hogy ők hallották volna, mert azért nem is kürtölöm világgá, meg nem is hiszem hogy sütne rólam xd. Bár nállunk elég gyakori az lmbt tag művészeti iskolában.
Sajnálom ha kicsit összeszedetlen, gyorsan írtam, de remélem minden érthető.
18f
Ha már az osztály fele tudja, akkor a többi is. Hidd el. Amit egyszer elmondasz egy társaságban, az terjed, mint a betegség. PL: Egy hetero fiú társaságban ha elmondod valakinek, hogy az vagy és azt figyeled meg az idő múlásával, ha még keresnek, hogy kevesebb a b*zi vicc, akkor már a többi is tudja. Ezek általában így szoktak történni.
Minden ember olyan, mint amilyen a környezete. Legtöbb ember társaságban más, mint pl négyszemközt. Én is más vagyok azzal, akit pl gyerekkorom óta ismerek és kedvelek, mint akit 1-2 éve ismerek csak. Ahogyan más vagyok én is másokkal négyszemköz sokszor, mint pl egy társaságban. Te is ilye vagy, csak erre nem figyelsz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!