Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ez már udvarlásnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez már udvarlásnak számít?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen az új kolléga szokta ezt mondani nekem: nem értem, hogy egy ilyen jóképű pasi miért van egyedül, én mások helyében már rég összejöttem volna veled. Ezenkívül gyanúsan szokott mosolyogni rám amikor összefutok vele. Senki nem tudja rólam ott, hogy meleg vagyok, és azon gondolkodok, hogy esetleg ő is az lehet. Ennyiből már le lehet vonni ezt a következtetést?

Én 24F, ő 36F

2021. máj. 9. 16:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon úgy tűnik hogy bejössz neki.
2021. máj. 9. 16:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudják de ő simán levágta, hogy te is hazai pályán mozogsz. Nekem úgy tűnik ebből lehet valami srácok! :)
2021. máj. 9. 16:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Az érzés kölcsönös, mivel azóta figyelem én is amióta ott dolgozik, csak nem kezdeményeztem mert nem hittem volna, hogy ő is meleg. De úgy látom van esélyem :)
2021. máj. 9. 16:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Van-van :)
2021. máj. 9. 16:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Adom :)
2021. máj. 9. 17:05
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Én nem vagyok meleg és férfi sem, de én óvatos lennék a helyedben, főleg azért is mert munkahely.

Fáztam már rá munkatársam tetszett meg, úgy nézet ki mintha kölcsönös lenne. Nem ez volt a helyzet, sőt még jót röhögtek is rajtam a kollégák. Ebből lelki gondjaim is lettek, nem bírtam idegileg és felmondtam.

2021. máj. 9. 17:22
 7/10 anonim ***** válasza:
95%

Lehet kíváncsiság is, igen. Hátha rájön a reakciódból, hogy mi vagy. De ezt sem kell feltétlenül készpénznek venni(mármint, hogy homi). Nekem is mondtak már ilyet, de nem volt meleg az illető, csak kíváncsi. Egyébként meg nem értem, hogy miért hiszik azt, hogyha valaki jól néz ki, akkor tuti van párja is(vagy kell, hogy legyen neki). Meg szerintem lóf*szt nem számít a kinézet, ha nincs kisugárzás, vagy egy olyan jellem, ami szimpatikus. Lehet valaki szuper kinézetű a számomra, de ha taszít a jelleme, akkor teljesen mindegy.

Gyanús mosolygás mit jelent? Én is szoktam sokat mosolyogni, vigyorogni heterokra is és nem azért, mert megkívántam őket, vagy akarok tőlük bármit is, csak kedvelem őket. :D Persze ez is lehet egy jel, de ez nem jelent semmit. Azért mert valaki kedves, az nem azt jelenti, hogy éppen bepróbálkozik. Jaj engem is már hányszor félre értettek..., mert kedvesebb voltam.

Tesztelgesd, esetleg abból rájöhetsz. Kérdezz rá a családjára, vagy valami. Hátha van neki. 36 évesen azért már általában szokott lenni tartósabb kapcsolat. Vagy volt kapcsolat.

2021. máj. 9. 18:05
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
Annak számit főleg ha nem csak egyszer mondta.
2021. máj. 9. 20:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Így van ahogy ahogy a 7 eske mondja.

Beszélgess vele.

Mióta dolgozik itt, van e felség, család, gyerekek, stb .

A válaszaiból elvileg hamar kiderül.

A válaszok minősége is fontos.

Ha szépen, kedvesen, nyájasan, hízelgősen mosolyogva válaszolgat, akkor valószínűleg érdekled.

Ha hűvösen válaszolgat, csak éppen a kérdésre, akkor nem.

Valószínűleg ő is visszafog kérdezni, hogy nálad mi a helyzet párkapcsolati ügyben.

Ahogy már célozgatott is.

2021. máj. 10. 15:59
 10/10 -remete- ***** válasza:
80%
Szerintem ha buzaként érzed semmit jelent. Nekem folyamat udvarolnak a kollégák de szinte bizzos, hogy csak hülyülnek ezért így állok hozzájuk én is. 40f
2021. máj. 13. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!