Segitene valaki? udvarlásnak számit? (lent)
Szval a lány mondta hogy nem mennék e át én meg hogy hát na izé válaszal feleltem ő igennek vette nem voltam még naluk lattam nehanyszor szüleit köszöntünk es ennyi
Még életemben nem volt ilyesmi helyzetem ha voltam is lanynal a szüleit altalaba ismettem meg joba is voltunk szoval hogy csonaljam mit mondjak vigyek esetleg valamit
a lány idősebb joba vagyunk nagyon es nem akarom megserteni mintha mondott volna valamit hogy valami lessz naluk de lefagytam miutan megkert h lepjek at
15/F
Alapesetben nem hiszem, hogy különösképpen mondanod, vagy vinned kellene valamit. (Persze azért köszönj, meg válaszolj, ha kérdeznek.)
> mintha mondott volna valamit hogy valami lessz naluk
Erre is egyszerű a megoldás. Megkeresed, hogy „Bocs, mondtad, hogy lesz valami nálatok. Annyira meglepődtem, hogy elhívtál, hogy ki is ment a fejemből, hogy mi is lesz ez. Mit is mondtál, milyen apropóból is hívtál meg?”
(Természetesen a választól függően az, hogy kell-e valamit vinned, az változhat. Születésnap esetén ugye illik ajándékot vinni, buli esetén meg megbeszélés tárgya, hogy kinek mit kell vinnie. Más eseménynél is változhat a képlet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!