Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért lett ennyire divat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ennyire divat a felelőtlen, óvszer nélküli szex? És miért ennyire igénytelen sok meleg?

Figyelt kérdés
Éppen egyik nap beszélgettem a barátosnőmmel és erről beszélgettünk, hogy vajon miért teszik ki magukat az emberek ekkora veszélynek? Én kajakra nem értem. Meg mesélte, hogy eléggé elterjedtek ezek a gangbang bulik is, neki van meleg ismerőse és ő mesélte neki, hogy hát 6 emberrel volt együtt, akiket nem is ismert és büszkén mesélte, hogy 7-en szexeltek. Hallottam már olyat, hogy ha PrEP-et szed valaki, akkor 98%-ban nem kapja el a HIV-et és erre fogja hogy nem húz gumit, de könyörgöm attól még kb 100 féle másik nemi betegség ott van, arról ne is beszéljünk ha valaki nem szed PrEP-et. Azt mondta a barátnőm, hogy valszeg ez lehet egy fétis is sokak számára, hogy idegennel szexel gumi nélkül és a rizikó ami izgatóvá teszi neki az egészet, hát szerintem meg elég beteg. Meg az is benne lehet szerintem, hogy a HIV-re már ugye hiperszuper gyógyszerek vannak elvileg, amiktől nem is lesz valaki fertőzőképes, de akkor is ott van a szifilisz, HPV, Hepa A, B, C, gonorrhea és végtelen a sor, nincs mimdenre megelőző szer. :/ Vagy ott vannak akik szerint gumiban semmit nem érzel, közben meg a Durexnek is van pl az ultra thin variációja, ami ultravékony gumi de mégis legalább véd. Engem ez elborzaszt kicsit, lassan már gáz lesz az, aki csak gumival akar szexelni. Utána meg sírnak rínak, hogy pozitívak lettek vagy kelések meg fekélyek vannak a péniszükön. Én nem értem. Arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyire elterjedt az igénytelenség, én már ezt 1 éve is tapasztaltam, oké, nem voltam hú de sok pasival (tudom, gáz vagyok), de nem egy volt akit el kellett küldenem a bánatba, mert baromi büdös volt a szája, a hónalja, a teste vagy folyt a zsír a hajából, büdös pénisz stb. Annyira gáz bakker, ezek alap dolgok lennének szerintem, képen meg ugye annyira nem látod ezeket. Én már kajak félek bárkivel bármit csinálni. :/ Ti hogy gondoljátok, mik a tapasztalatok? Kíváncsi vagyok a meglátásokra.

2022. júl. 27. 18:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Na én ezért nem alkalmizom. Volt egy srác akivel egy ideig összejártunk, de idövel megtudtam töle, hogy szereti "élvezni az életet" így inkább hagytam a dolgot vele. Fene tudja hány másik emberrel volt közben rajtam kivül.... Aztán inkább nem kockáztatok. Nem mondom engem is izgatna mondjuk egy magnumos kaland, vagy egy többes, de más az ami a fejben, fantáziában van és más a valoság. Lehet besz@ri vagyok, de én nem kockáztatok.
2022. júl. 27. 21:16
 12/24 anonim válasza:
100%

Az egészségem mindennél fontosabb.

A vágyaknál is.

2022. júl. 27. 21:21
 13/24 anonim ***** válasza:
89%

Ez baromság. Bármennyire is legyen sikertelen a nőknél, egy heteró férfi előbb lesz alkoholista, öngyilkos, vagy kezd el lövöldözni egy plázában, minthogy férfiakkal szexeljen.

2022. júl. 27. 21:34
 14/24 anonim ***** válasza:
41%

Én szeretnék úgy meghalni, hogy megéltem a vágyaimat, akkor is, ha a halált esetleg az AIDS hozza el és nem az öregség. Az életem inkább legyen rövid, de velős, mint hosszú, de unalmas.

2022. júl. 27. 21:41
 15/24 A kérdező kommentje:
Na, ezért tart itt a világ, ahol, az ilyen gyök 2 emberek miatt, mint a 14-es válaszoló. És aki nem szexel gumi nélkül, szerinted annak unalmas az élete kedves 14-es? Én volt, hogy 1 évig nem szexeltem, mégsem volt unalmas az az 1 év, érdekes. De szexelj csak védekezés nélkül, egyszerre 10 emberrel. :)
2022. júl. 27. 21:46
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal koromban volt 2 állandó szex partnerem. Egyikkel gumival dugtunk, másikkal sokszor jártunk egymásba gumi nélkűl. De sosem élveztünk egymásba, azt csak gumival.

Azóta elköltöztem, mostmár vagy 3 éve senkivel nem voltam. De ha leszek is, anál csak gumival.

36f

2022. júl. 27. 22:04
 17/24 anonim ***** válasza:
37%

"De szexelj csak védekezés nélkül, egyszerre 10 emberrel."

Úgy lesz, te meg rettegj csak otthon az élettől. Egyébként meg gyök 2 ám a jó édes...

2022. júl. 27. 22:06
 18/24 anonim ***** válasza:
79%

Amit a 4-es ír, az nagyon is igaz. Leírtam már ezt én is különböző kérdéseknél párszor és persze mindig le lettem hurrogva miatta.

Most is átfutottam romeon a "választékot" és csak görgetem a listát, de 1-2 kivételtől eltekintve olyan igénytelen, ronda, írástudatlan, wc-ben pózoló, PrEP-el és "megbeszélés kérdésével" """védekező""", köszönni nem tudó embereket látok, hogy inkább nem élem meg a bi vágyaimat és maradok a lányoknál. Ők legalább ismerik a fürdést és meg lehet velük jelenni az utcán szégyenérzet nélkül.

2022. júl. 27. 22:52
 19/24 A kérdező kommentje:
18: annyira irigyellek. :( Lennék inkább hetero vagy bi, csak sajna nem megy, meg én is kicsit csajosabb vagyok. De amúgy esküszöm azon gondolkodom már hetek óta, hogy keresek egy bi fiúsabb csajt (tomboy) és megkérem, hogy szexeljen velem, műpélóval. Amúgy vicces, de állítom kajak jobban járnék vele, minden téren. :D Teljesen megértelek amúgy, én romeon tudod mikor voltam fent? Évek óta, pedig huszonéves vagyok. De a vicces az, hogy már akkor is hasonló volt a színvonal. :D Nekem a rémálom az, amikor nem mutat nevetős képet, vajon miért? Hát mert ki vannak rohadva a fogai, annyira undormány, nekem a szájhigiénia mindig a legfontosabb és az a szomorú, hogy nagyon soknak vagy büdös a száj, vagy piaszagú vagy bagószagú vagy a fogkőtől stb rohadt szagú. Annyira fújj. :(
2022. júl. 27. 22:59
 20/24 everlight ***** válasza:
40%
Évszázadokkal ezelött óvszer sem volt.Mégse halt ki az emberiség.Én is sokszor szexeltem óvszer nélkül,de semmi bajom nem lett.
2022. júl. 27. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!