Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ennyire divat a felelőtlen, óvszer nélküli szex? És miért ennyire igénytelen sok meleg?
Figyelt kérdés
Éppen egyik nap beszélgettem a barátosnőmmel és erről beszélgettünk, hogy vajon miért teszik ki magukat az emberek ekkora veszélynek? Én kajakra nem értem. Meg mesélte, hogy eléggé elterjedtek ezek a gangbang bulik is, neki van meleg ismerőse és ő mesélte neki, hogy hát 6 emberrel volt együtt, akiket nem is ismert és büszkén mesélte, hogy 7-en szexeltek. Hallottam már olyat, hogy ha PrEP-et szed valaki, akkor 98%-ban nem kapja el a HIV-et és erre fogja hogy nem húz gumit, de könyörgöm attól még kb 100 féle másik nemi betegség ott van, arról ne is beszéljünk ha valaki nem szed PrEP-et. Azt mondta a barátnőm, hogy valszeg ez lehet egy fétis is sokak számára, hogy idegennel szexel gumi nélkül és a rizikó ami izgatóvá teszi neki az egészet, hát szerintem meg elég beteg. Meg az is benne lehet szerintem, hogy a HIV-re már ugye hiperszuper gyógyszerek vannak elvileg, amiktől nem is lesz valaki fertőzőképes, de akkor is ott van a szifilisz, HPV, Hepa A, B, C, gonorrhea és végtelen a sor, nincs mimdenre megelőző szer. :/ Vagy ott vannak akik szerint gumiban semmit nem érzel, közben meg a Durexnek is van pl az ultra thin variációja, ami ultravékony gumi de mégis legalább véd. Engem ez elborzaszt kicsit, lassan már gáz lesz az, aki csak gumival akar szexelni. Utána meg sírnak rínak, hogy pozitívak lettek vagy kelések meg fekélyek vannak a péniszükön. Én nem értem. Arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyire elterjedt az igénytelenség, én már ezt 1 éve is tapasztaltam, oké, nem voltam hú de sok pasival (tudom, gáz vagyok), de nem egy volt akit el kellett küldenem a bánatba, mert baromi büdös volt a szája, a hónalja, a teste vagy folyt a zsír a hajából, büdös pénisz stb. Annyira gáz bakker, ezek alap dolgok lennének szerintem, képen meg ugye annyira nem látod ezeket. Én már kajak félek bárkivel bármit csinálni. :/ Ti hogy gondoljátok, mik a tapasztalatok? Kíváncsi vagyok a meglátásokra.2022. júl. 27. 18:24
3/24 anonim válasza:
Üdv a világban. Az emberek többsége hülye.
4/24 anonim válasza:
Nekem az a benyomásom/érzésem a már ~10 éve tartó partnerkeresgéléseim alapján, hogy a Magyarországon magukat melegnek mondók egy jelentős része valójában nem is meleg; a defektes családi hátterük (szegénység) és/vagy előnytelen kinézetük miatt úgy gondolják, hogy sosem tudnának becsajozni, ezért inkább férfiakkal/fiúkkal próbálkoznak.
5/24 anonim válasza:
Súlyos tabu ez, de a 4-esnek nagyon igaza van.
6/24 A kérdező kommentje:
4: érdekes meglátás, de van benne igazság.
2022. júl. 27. 19:52
7/24 A kérdező kommentje:
5: igen, pedig amúgy már fesztiválokon is kint szoktak lenni a szűrőpontok, sok helyen reklámozzák is a biztonságos szexet, de úgy lászik értelmetlen az egész. Egyébként heteroknál is csak egy fokkal jobb a helyzet, de legalább ott jobb egy fokkal. De a meleg világban...hagyjuk is.
2022. júl. 27. 19:54
8/24 anonim válasza:
Nekem is ez a tapasztalatom mind ismerkedés során (ahol kikötik, hogy Ők eddig csak kapcsolatban csinálták, ezért nem akarnak gumit felhúzni), mind élőben, amikor megkérdezik szex előtt közvetlen, hogy húzzon-e fel gumit.
Nyilván jobb gumi nélkül (nekem is jobb gumi nélkül kapni) de egy olyan emberrel akit még alig ismerek én nem merek semmit csinálni gumi nélkül, még az orális szexet sem, a két kezem nem lenne elég ahhoz, hogy megszámoljam ez miatt hány pasival szakadt meg az ismerkedés (vagy adott esetben nem lett szex élőben) :D
Mintha nem lenne amúgy is nehéz az ismerkedés eléggé.
9/24 A kérdező kommentje:
4: bakker most ezen pár percig elgondolkodtam tényleg amit írtál...de szerintem nem csak a családi hátterük zavaros, hanem ők maguk is. Hiszen csak meg kell nézni egy társkeresőt, 60.000 féle kikötés és ha nem felelsz meg, akkor nem válaszol vagy bunkózik, de ezeknek 90%-a alapjáraton 1 forintot nem ér. :D Mondjuk ez már más téma, de erről is lehetne beszélni évekig.
2022. júl. 27. 20:13
10/24 A kérdező kommentje:
8: ja igen, kikötik, de te hiszel a gyerekmesékben még? Azoknak nagy része kamukázé. :D Persze, mert ha visszautasítod őket a gumi miatt, akkor már te vagy a legalja ember, vicc. :D
2022. júl. 27. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!