Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek nagy szazáléka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek nagy szazáléka képtelen a monogám kapcsolatra, vagy ez csak egy előítélet?

Figyelt kérdés
2022. jún. 28. 15:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%

Nyugodj meg 10-es válaszoló, sokan vagyunk !

Olyanok,akik többet, emberibbet és tartósat szeretnének. Csak mivel a másik oldal jobban írogat ide, őket jobban észrevenni.

Az egyik egyedul levő....

2022. jún. 28. 18:36
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én egyik párkapcsolatban sem foglalkoztam mással, még ismerkedés sem, nemhogy csók vagy szex.
2022. jún. 28. 18:56
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Talán nem is a képtelenségről van szó, hanem a nem akarásról és valóban általában az emberekre igaz (férfiakra-nőkre egyaránt). Nagyon nehéz más ember mindenféle tulajdonságát úgy elfogadni, hogy azzal együtt lehessen élni hosszabb időn át. Sokan meg a változatosságot túlértékelik.
2022. jún. 28. 21:03
 14/20 anonim ***** válasza:
80%

Az emberek nagy része képtelen, szerintem ne csak a melegeket vegyük ide.

Azért, ha megnézed egy fesztiválon, szórakozóhelyen mik mennek, más véleményed lenne.

A facebook is egy nagy szexpartnerkereső.

Csakúgy küldözgetik a családapák a farokszelfiket idegen nőknek, meg, hogy szúrnk a hátsóját. Ha ezeket képernyőfotóznák akik kapják és elküldenék az asszonynak, hát sok hetero kapcsolat nem lenne már :)

És akkor a szexpartnerkeresőkről nem is beszélek, vagy ott a rosszlányok.

Ahogy más is írta, ha a nők is könnyen kaphatóak lennének, szerined 10 kapcsolatban lévő pasiból hány mondana nemet egy ajánlatnak?

Pláne úgy, hogy azért a házasság, gyerekek, x idő után, jó ha félévente, vagy kéthavonta van csak szex egy hetero kapcsolatban.

Melegek közt is sok a pár. Járok nudizni, meleg szórakozóhelyre, whynotba és egyéb helyekre, és rengetegen vannak olyanok akiknek hosszú ideje van párjuk.

2022. jún. 28. 23:29
 15/20 anonim ***** válasza:
89%

Hát... Én nem vagyok egy pesszimista ember, sőt... De kezdek vele megbarátkozni, hogy egyedül fogok megöregedni és meghalni.

21/F

2022. jún. 29. 06:52
 16/20 anonim ***** válasza:
64%
Mindenkiben ott a vágy. Akad normális de idősebben lesz majd igénye.
2022. jún. 29. 11:09
 17/20 anonim ***** válasza:
93%

Nehogy azt hidd, hogy idősebben van igény.

56 éves férfi is van, aki nem akar komoly kapcsolatot, csak ugrál ide-oda.

2022. jún. 29. 11:19
 18/20 anonim ***** válasza:
81%
Nos,monogam kapcsolatot szeretnek..
2023. febr. 16. 09:00
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem így lesz 15-ös,nagyon fiatal vagy,előtted az élet.

Ha koppantál is eddig, de tuti,hogy valaki rád vár - akivel majd boldog leszel ! Így legyen mielőbb :)

2023. okt. 13. 06:31
 20/20 anonim ***** válasza:
81%

"Itt folyamatosan azt olvasom, hogy csak úgy egymásra irogatnak melegek, találkoznak, szexelnek aztán szevasz."

Mondjuk ez annak fényében, hogy már több tucat meleg, vagy biszex emberrel ismerkedtem itt, és ebből a legtöbb, mit sikerült elérni, az az volt, hogy a találkozó előtt 2 nappal lelépett az illető, mással még eddig sem jutottunk, hanem általában 1-2 üzenetváltás után eltűnnek, nem igazán tűnik életszerűnek az általad felvázolt irogatós-dugós történet.

Emellett meg azt is azért érdemes tudni, hogy nem csak a melegekre jellemző ez. Hetero pasik is képesek ám bármelyik nőre ráírni, sőt, még ha csak írnának... de kéretlenül küldözgetik a péniszképeket még akkor is, ha azt sem tudják, hogy akinek írnak, az milyen nemű.

2023. okt. 13. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!