Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A Melegek miért ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Melegek miért ennyire előítéletesek az AB/DL fétises heteroszexuális szülőkkel? Miért rosszabb ha egy AB/DL nevel fel egy gyermeket mint ha egy erőszakos apa? Nem tartozik a gyerekre és nyilván az age-play-t sem a gyerkek elött űzzük.

Figyelt kérdés

Az egyik barátom, aki történetesen homoszexuális, azt mondta, hogy alkalmasabbnak tartja a halott apját a gyereknevelésre, (akinek a halála évfordulóját ünnepli évente, mert pokollá tette az életét, bántalmazta, fizikailag, lelkileg, egy iszákos koszos ember volt) mint egy normális AB/DL embert/párt.

Alkalmasabbnak tartja a gyereknevelésre, mert szerinte amit mi csinálunk ( age play, szerepjáték, nem a gyerek elött nyilvánvalóan, de azért mesét nézhetünk együtt a kicsikkel, ez még szerintem nem gáz) az sokkal betegebb és gusztustalanabb mint az apja, akinek meg is ünnepli a halála napját minden évben, annyira útálta....

Más meleg is ennyire előítéletes más kisebbségekkel szemben ami nem meleg, vagy csak a barátom ilyen? Nem képmutaatás egy kicsit ez? Azt mondta ha ez véletlen kiderült volna neki, ő iszonyatosan szégyellte volna magát hogy ilyen beteg szülei vannak, ha ilyen szülei lettek volna...

Az AB/DL-nek SEMMI köze a pedofíliához, ilyenkor ugyanis az egyik fél, vagy mind a kettő szeretnek kisgyerek szerepbe bújni amikor idejük és lehetőségük engedi, mivel jó érzés a gondoskodást átélni. ennyi. ettől miért lennénk rosszabb emberek?

2019. dec. 27. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Az AB/DL mit jelent?
2019. dec. 27. 17:31
 2/6 A kérdező kommentje:
2019. dec. 27. 17:34
 3/6 anonim ***** válasza:
20%
Ebből is látszik, hogy az egész tolerancia duma csak maszlag. Akik többen vannak, mindig is elítélik a kisebbséget. Heterok a lmbt-ket, ők a mégcifrább szexuális kisebbségekhez tartozókat. Bezzeg ők elvárják a toleranciát...
2019. dec. 27. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
87%

Lehet, hogy félreértem, de én elég sértőnek találom, hogy a melegeket, mint igazi létező kisebbséget egy különc szexuális játékkal összemosod.

A kérdésedre válaszolva pedig egyértelmű a válasz, az, amit az ágyban szeretsz csinálni a pároddal, az csak rátok tartozik, akár pl. a bdsm, nem kötöd a gyerek orrára, tehát nem fog ártani neki.

2019. dec. 27. 17:39
 5/6 A kérdező kommentje:

"elég sértőnek találom, hogy a melegeket, mint igazi létező kisebbséget egy különc szexuális játékkal összemosod"

Mi is egy létező kisebbség vagyunk... Mert te nem tudsz rólunk még létezünk. Elég sokan vagyunk és nem, ez nem egy különc szexuális játék, de olvasni nem kötelező (linkeltem irományt), de tudatlanúl észt osztani és messzemenő következtetéseket levonni/kijelenteni sem kéne... amúgy a melegség micsoda a heteroszexuális normához? Nem egy különc szexuális irányzat? Már bocsi. Amit mi csinálunk az nem feltétlen szexuális töltetü, sőt, a legtöbb esetben csak egy része az és egyénenként változik, ez melyik irányba tolódik.

2019. dec. 27. 17:44
 6/6 anonim ***** válasza:
13%

Fhú de fröcsköl belőled a rosszindulatúság. Sértve érzed magad és ide fröcskölsz.

Én leszarom a fétised.

2019. dec. 27. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!