Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleménytek erről a videóról?
1. nem néztem, nem is ismertem. A kérdésre akartam válaszolni, ezért néztem meg.
2. Nem azért (bár az sem vall túl nagy intellektusra). Azért mert tipikus előítéletes vidéki buta ember, akinek vsz. az a férfi, aki jómunkásember, nappal tán dolgozik, este focimeccs a tv-ben, otthon vagy a helyi kiskocsmában 4-5 üveg sörrel, asszonyt megrakni heti x-szer. Oszt' ennyi. Az a jó nő, aki megcsinálja a vacsit, neveli a pulyát, meg szétteszi a lábát.
És az a bu*i, aki férfiként tűsarkúban, kirúzsozva, parókával kelleti magát az éccakában...
Hát grat.
"Ha nem tetszik nem kell nézni és rajta gyülőlködni."
Az nem gyűlölködés, hogy valakiről az a véleménye egy másik embernek a megnyilvánulás alapján, hogy buta.
Ez a fickó a videóban elmondta a véleményét valamiről és valakikről, aki pedig őt korlátolt butának nevezte, az ugyanígy elmondta a véleményét róla. Ennyi történt.
De miért kell összemosni a homiságot és a traviságot? A transzexualitás egy indentitás zavar. Az identitás 4 éves korig alakul ki. Tehát, hogy eltudom magamról dönteni, hogy fiú vagyok, vagy lány. A homoszexualitás az pedig egy orientációs zavar, ha hívhatjuk így. A szexuális orientáció az 9-10 éves korig alakul ki. Utána nincs tovább változásra lehetőség. Homoszexuális nem fog magassarkúban járkálni, csak mondom.
Egy szülőnek nem az a dolga, hogy a képmására faragja a gyerekét. A gyerek az nem tulajdon, nem telefon, hanem egy önálló, egyedi jellemű személyiség. Tehát ne a szülő mondja meg neki, hogy mi akarjon lenni felnőtt korára és hogy mikor legyen gyereke. Ezek a szülők "elmebetegek". Önzőek, tele kisebbségi komplexusokkal, amelyeket a gyereken akarnak kiélni. A gyerek az egy nagy felelősség. Felelősséget csak felnőtt ember tud vállalni. Az, aki pl gyáva ahhoz, hogy felmondjon a munkahelyén, mert nem érzi jól magát, vagy fél kilépni egy rossz párkapcsolatból, az nem képes felelősséget vállalni. Tehát egy felnőtt testben élő gyerek. Gyerek gyereket nem tud nevelni.
Ezeket a dolgokat azért nem tudja valaki elfogadni, mert bennük van a társadalmi megfelelési kényszer. "Mit fog szólni a család?" "Mit fog mondani a szomszéd?" Az, aki ilyeneket mondd, az egy gyerek. Aki nem képes egyszerűen felelősséget vállalni magáért, az gyereket se vállaljon, mert az a szerencsétlen gyerek is egy lelki nyomorult lesz.
Az látom, hogy a magyar társadalomban még mindig elvan fogadva a gyilkosok, tolvajok életvitele. Tehát ha megkérdeznének egy családot, hogyha pl a fia eközül a 3 dolog közül biztos valamelyik lenne, akkor melyiket "akarná"? Gyilkos,Tolvaj,B*zi. Én biztos csináltatnék ilyen társadalami teszteteket. Végre akkor az "átlag" ember is látná, hogy a magyar társadalom egy mentális betegek gócpontja.
bántja az egótokat mi? xd
jól megmondta a frankót, egyet tudok érteni vele, minden apa, akkor a legbüszkébb a fiára, ha látja, hogy csajozik vagy akár családot alapít és viszi tovább a nevet és a géneket, ez az élet értelme, és nem a Pesti majmolás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!