Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A látens melegek nagyrésze homofób?
Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 11:22
1/10 anonim válasza:
Én nem gondolnám. Vagy legalábbis nem feltétlenül.
5/10 kovpet válasza:
Inkább fordítva: a homofóbok egy jó része meleg lehet.
6/10 A kérdező kommentje:
Kovpet, ez is igaz lehet, bár én láttam már olyan embert aki azért homofób, mert szimplán előítéletes.
2021. jan. 2. 17:47
7/10 anonim válasza:
5 a legnagyobb hü..eség.. Ezzel csak egyes melegek (melegbarátok) szeretik hergelni a homoszexualitás ellenzőit. Cáfolni ugye nem lehet, de bosszantani vele a másikat igen.
8/10 kovpet válasza:
Definiáld már légy szíves a "homoszexualitás ellenzői" kifejezést.
Az egy tény, hogy vannak homoszexuális emberek, ezt persze lehet tagadni vagy rosszallani, de mivel ez nem egy olyan tulajdonság, amit választani vagy megváltoztatni lehetne, mi értelme van?
9/10 anonim válasza:
Tudod, az hogy valami létezik és hogy valaminek értelme lenne az két külön dolog :)
10/10 kovpet válasza:
Értelme? A barna hajnak vagy a kék vagy zöld szemnek mi értelme ugyan? Hány kékszem-fóbot ismersz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!