Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben nyilvánul meg, ha valaki látens homokos?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, és megismertem egy férfit, akiről erős a gyanum, hogy látens homoszexuális. Elmondása szerint volt már egyszerre több nővel is, (ennek ellenére nem nagyon áll a f.rka, vagyis áll de nehezen, behatolni nem igazán tud, a nemi szervemhez úgy nyúl hogy rá sem néz, és durva, nyalni nem szeret) volt része nővel anális szexben, és végignézte ahogy egy nőt több férfi d.g. Namármost a valóságban szexuálisan nem igazán nyújt sokat, sőt csak ölelkezni szeret, de akkor sem igazán áll neki, nem simogat, nem nyúl intim részeimhez. Ha verbálisan szexuális dolgot közlök vele, akkor a reakció a lefagyás. Tapasztalatlan nem lehet, mivel volt már nős. Szerintetek esélyes hogy látens?2020. dec. 2. 19:54
1/8 anonim válasza:
Bizos hogy buza. Te meg egy igènyes nő lehetsz ha ilyen pasid van.
2/8 A kérdező kommentje:
Miért engem mondasz igénytelennek? Nem azzal van a gond aki esetleg látens és nővel kezd? Hogy aztán a nőnek a szexuális önbizalmát szedje szét csak azért mert nem vállalja fel magát?
2020. dec. 2. 19:59
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy aszexuális. Lehet, hogy te nem tetszel neki igazán. Lehet, hogy stresszes időszakban van. Ezernyi oka lehet, ettől még nem feltétlenül homár.
4/8 anonim válasza:
Nekem csak az a kérdésem, h miért kínlódsz vele?
Az elmondottak alapján, te szinte megpróbáltál mindent..
5/8 anonim válasza:
Ha ez egy fiatal, nőtlen csávóval lenne, azt mondom, van rá esély. Azt mondanám, talán még nem fogadta el önmagát, próbálkozik, hát van ez így. Na de egy valaha nős, tapasztalt, úgy kb középkorú férfi már nem fog próbálkozni, nem égeti be magát a semmire :D
Egyébként meg tökmindegy, mi az oka, láthatóan neked ez így nem oké, és ez érthető is. Ha meleg, ha aszex, ennek a dolognak így nincs jövője. Hacsak nem, beszervezel egy palit még és hármasban nyomjátok. Dobd fel a témát, először nővel, aztán csávóval. Ha "rááll" a dologra, még jól is "elsülhet" :D
6/8 A kérdező kommentje:
En heteroszexuális vagyok, tehát nőként nem kívánok nővel lenni.
2020. dec. 3. 08:09
7/8 anonim válasza:
Az csak blöff, abba úgy sem megy bele, de utána feldobhatod a csávós dolgot. Ha belemegy, az neked is jó, és kiderül számodra a fő kérdés.
8/8 A kérdező kommentje:
Mivel tudja hogy bennem nulla leszbikus hajlam van, így hiteltelen lenne.
2020. dec. 3. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!