Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látens homoszexuális lennék?
Erdekes.
Szo szerint ugyanezt vettem eszre magamin, es ugyanezen gobdolkodtam...
Nem vagyok egyedul legalab...
Nagyon sokféle homoszexualitás létezik. Vannak nőiesen gondolkodók, akik egy férfi erős karjaiba vágynak érzelmi vonalon, azt akár simán aszexuálisak mellé. Vannak férfiak, akiket felizgat valamelyik testrész. Van, akit csak X dolog, és a test nem is érdekli, van akit valami más, vannak akiket csak a test érdekel X és Y részektől meg undorodnak.
Na de azt kifejezett ritkán hallani, hogy valakit a szép arcok érdekelnének. Hogy egyáltalán tudná, mi az esztétika élvezete. Mert a fentebb leírtak közül az sajnos senkit se érdekel. Nem tudom, hogy mi vagy... de bár ilyenekkel lenne tele a meleg világ!!! Egzisztenciás urakat kereső számító nőagyú kígyók és arkat, ecit torkoztatni akaró perverz beteg állatok százezrei helyett. Ne félj, ők nem kapják fel a fejüket a helyes fiúkra, csak nemiszervekre meg pénztárcákra.
#1 es vagyok
Igen, a lanyok helyesnek mondanak :D
Ha szexuálisan nem izgat, akkor semmi.
Ha nem is mozdul meg a nudli akkor aztán főképp, de ha a popód kezd el viszketni tágulni akkor meleg-passzív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!