Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroromantikus homoszexualis lennek? Hogyan szexeljek lanyokkal? Vagy esetleg biszexualis?
19eves szuz srac vagyok es mar 14-15eves korom ota rajottem hogy a fiuk szerszamara izgulok fel es nem a noi mellre.viszont erzelmileg fiuk abszolut nem vonzanak nem tudok szerelmes lenni romantikus vacsora egyuttalvas ,csokolozas kizarva.ezek mind mind lanyokkal vonzanak de nagyon.Egeszen mostanaig felsem merult bennem a kerdes h en meleg lennek mivel eddig csak lanyokba voltam szerelmes csak ok fogjak meg a fantaziam/csavarjak el a fejem,csak eppen szexualisan nem annyira izgatnak.nem taszit a noi test mint a melegek szoktak mondani,igenis erdekel szivesen kiprobalnek lanyokkal 1-2dolgot csak felek h nem allna fel.
Hogyan menne a szex lanyokkal?,ha szerelmes leszek es odakerul a sor menne veluk a szex?
(Elvegre a latensmelegek meg erzelmileg sem vonzodnak lanyokhoz megis van gyerekuk parjuk)ha ok megtudjak oldani erzelem nelkul menne nekem is erzelmekkel?de hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!