Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero férfiként gyantázni borotválni a végbél környékét Homoszexuális dolog?
Figyelt kérdés
Hetero férfiként gyantázni a fenék környékén lévő szőrt az meleges dolog?
Egy férfinak legyen inkább szőrös a feneke minthogy lányos nőies?
2019. febr. 26. 09:09
1/11 anonim válasza:
Egyik se.
Igényesség.
Pl ha lány mondjuk nyalná a gátad vagy a feneked akkor Ne legyél már szörös
2/11 anonim válasza:
Miért lenne b...is? Ez mindenkinek a magánügye.
3/11 anonim válasza:
Higiénikussabb, és könnyebb tisztán tartani ha borotválod. Én csak az ánuszom szoktam szőrteleníteni, az egész seggem nem.
4/11 anonim válasza:
Szerintem semmi b'zis nincs benne - már csak amiatt is, mert így nem nagyon alakulhatnak ki betyárkörték...
5/11 anonim válasza:
Kérdező igen létezik.
már csináltam és a pasi remegett annyira élvezte.
6/11 anonim válasza:
Higiénikus és egészséges + minden nagyvécézés után nedves törlökendővel tisztára törölni (vagy ha otthon vagy, megmosni) is. Ezek alap dolgok a 21. századi civilizációban.
8/11 anonim válasza:
Szerintem nem b@. zis. Viszont engem nem zavar a szőr, ezt a férfi maga érzi, hogy jobb lenne e szőr nélkül. A férjemnek a gátat én szoktam neki nyalni, de nem zavar a szőr. Inkább legyen dúsabb, mint pl borostás, ami szúr.
9/11 anonim válasza:
Nem meleges. Egyedi ízlés kérdése, hogy kinek hogy tetszik. Ha neked így kényelmesebb, akkor csináld. Egyébként senkinek nem kell tudnia róla, tehát az sem lenne gond, ha az lenne.
10/11 anonim válasza:
kinyalnálak a gatyádbol,ha szörtelen lukszid lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!