Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan heteró férfi aki a saját szájába veri vagy a kezébe aztán lenyeli a saját spermáját? Vagy ez már homoszexuális dolog?
Figyelt kérdés
2019. febr. 8. 15:17
1/14 anonim válasza:
Ismerek ilyen srácot
De ám mióta homoszexuális dolog ha az Ember ,Saját testnedvéktől Nem indítódik?
Akkor én leszbikus vagyok mert a saját punci nedvemet lenyalom az ujjamról meg le is nyelem a SAJÁT TESTNEDVEM ?
N
3/14 anonim válasza:
en is lenyalom a spermamat egy jo maszti utan. ja es nem erzem magam emiatt melegnek.
4/14 A kérdező kommentje:
Értem és nem féltek hogy elkaptok valamit ha a szátokba nyúltok miután a saját farkatokat fogdostátok? Herpesz meg ilyesmi
2019. febr. 8. 15:36
5/14 Bummer válasza:
Én fiatalon megkóstoltam, tudni akartam mit vállalnak a nők ha lenyelik.
Szerintem ebben nincs semmi identitás kérdés.
6/14 anonim válasza:
Na jó :D Én is nyaltam már le a saját puncinedvemet, full hetero férfivel is voltam, aki megcsókolt miután a számba elment. De hogy kapnál el herpeszt magadról, ha már herpeszed van? :D Ez poén lenne? :D
7/14 anonim válasza:
Kérdező aki herpeszre hajlamos mástól is kijön neki
Illetve aki csak hordozó az önmagára nem ártalmas magyarúak az antitest még van benne ami úgymond kiüti amit hordoz ezáltal saját magát nem fertőzi meg herpesz vírussal
Ugyanakkor más ember herpeszvírusa viszont okozhat neki kiütést mert az ellen nincs anti test a szervezetében
8/14 A kérdező kommentje:
Lehet nem a herpesz volt a legjobb példa de a vizelet az a péniszből jön a húgycsőből amiből a sperma is és a vizeletben már vannak fertőző dolgok azért.
2019. febr. 8. 15:52
9/14 Bummer válasza:
Ha higiénikus vagy nem lehet baj.
10/14 anonim válasza:
Egy egészség ember vizelete teljesen steril még baktériumok sincsenek benne, van aki meg is issza és semmi baja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!