Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz végre elfogadott dolog az oda-vissza anális szex?
Én pl szeretem oda-vissza csinálni, azonban nagyon nehéz megfelelő női partnert találni hozzá.
Eleve ha análról van szó, jön a gyűlölet és a sok frusztráció, ami már önmagában borzasztó dolog!
Ugye beskatulyázzák az embert miszerint látens meleg.. csak nem elég férfis. Holott az anális szex egy plusz opció az élvezetek tárházának bővítésére, a nőknél rengeteg idegvégződés található a férfiaknak pedig ott van a prosztata, a szerepcsere izgalmáról már nem is beszélve (:
Mikor érik már meg végre a társadalom az elfogadásra? Mikor tudják majd végre semlegesen kezelni az anál kérdést azok is akik nem élnek vele? Hiszen nyilvánvaló, hogy vannak akiket ez nem izgat, de a fenekelés vagy a hajhúzás sem izgató minden egyes ember számára, azt mégsem támadják ilyen hevesen..
Mikor érik meg a társadalom az elfogadásra?
Te hol élsz, miről beszélsz?
Próbáltad volna meg ezt a kérdést felvetni ~70 évvel ezelőtt...
Mentél volna a koncentrációs táborba.
Szerinted ma nem elég elfogadó a világ?
Rossz életed lehet.
Sajnáljalak?
Én például nem leszek olyan. Az én hátsóm hagyja békén a csajszi. Nekem elég ha a a punci, a farok és a száj találkozik. Szóval orál mehet oda vissza, valamint szex, de egymás ánuszát hagyjuk békén!
Te meg dugasd magad azzal aki szintén szereti. :)
U.I.: Az orál sem elfogadott mindenki részéről, szóval ne várd...
Oké, ha te azt szereted, hogy valaki seggbe durrant.
Neked ott a prosztata. De egy nőnek van erre alkalmas bemeneti nyílása, ami sokkal kevésbé undorító és még kevésbé fájdalmas.
Véleményem szerint 100 nőből talán 1, aki valóban élvezi.
A többi meg megteszi a pasija kedvéért.
Ha ennyire bejön az anál, miért nem állsz át a másik oldalra, a fiúk közé? Ott teljesen elfogadott.
Téged miért zavar, ha mások látens melegnek tartják azt, aki szereti a fenekébe? Nem mindegy mások mit gondolnak?
Elég ha te szereted és a partnered - nem kell több.
Na pont erre gondoltam amikor frusztrációról és gyűlöletről írtam.
Azért nem állok át a pasik oldalára mert a férfi test nem vonz, de még a lüktető farok sem. Az viszont igen, hogy egy nő izgat egy műfarokkal. Nem rétem ebben mi a felfoghatatlan.. és miért kell ezt kifordítani.
Egyébként attól mert 70 éve "elmaradott/agresszív" volt az átlag az még nem hatalmaz fel téged, hogy te a jelenben elutasító legyél.. a tolerancia nem attól tolerancia, hogy reklámozzuk, hanem attól hogy annak szellemében élünk, hogy nem tiprunk el másokat.
... ha tetszik, csináld, miért kell az hogy mások elfogadják?
Én azt szeretem, ha a pasi engem dönget de csak punciba... sajnálom, de teljesen férfiatlan lenne, ha mögé kellene kullognom egy felcsatolhatóssal és kőkeményen megcsinálni, vagy ha ő ülne bele a gumi brébe :D
És nem, nem vagyok prűd, volt részem leszbikus, hármas kalandban, análban is, az pl nem volt rossz, de nem okozott maradandó élményt, így nem vágyom rá, idegvégződések ide-oda, az én fenekembe ne pakoljon többé senki se semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!