Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero vagyok, de a melegektől szeretnék kérdezni? (!)
Igen, előfordulhat identitás zavar. De az is lehet hogy szégyelli bevallani (a te esetedben ez is lehetett mert sok nő nem tartja igazi férfinak a biszex férfiakat)
Én pl azt szoktam tagadni hogy sub hajlamom van fiú létemre 😅
De persze azért a 2 dolog teljesen más
Ha meg identitás zavar akkor lehet hogy maga sem tudja mit akar még
A biszex nőknek azért nem kell biszex pasi mert
A) Egy igazi pasi nem kavar fiúkkal
B) sok biszex pasit érdekel a pegging (amikor egy nő felcsatolhatóssal megrak egy fiút análba) és emiatt megint csak nem tekintik férfinak, bár ehhez nem kell biszexnek lenni
C) Gondolom ők sem akarják hogy rajtuk kívül más nemmel is kufircoljon
De persze a biszex nők nagyjára ez nem igaz
"Arra kértem, ha bármikor ingert érez a ffak iránt, szóljon róla, engedem, mennen"
Aztán meg zavarna, ha megcsal. Megérdemeltétek egymást, már megbocsáss, de ez így milyen kapcsolat?
Egyébként nincs ilyen, hogy egyszer ez, egyszer az, csak ő se tudta eldönteni még gondolom, vagy biszex, de inkább a férfiak érdekelték, neked meg csak hazudott. Gusztustalan ez a világ amúgy (és nem az orientáció miatt) XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!