Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hetero vagyok, de a melegektől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero vagyok, de a melegektől szeretnék kérdezni? (!)

Figyelt kérdés
Nő vagyok, és 2 évig voltam kapcsolatban egy férfivel. Biszexuálisnak mondta magát. Annyit mondott anno,hogy egyszer volt része férfival szexben. Orálisan elégített ki egy férfit. Kérdeztem, hogy ezek szerint ő a ffakat is vonzónak tartja szexuálisan? Mondta hogy nem, csak egyszer volt az, és hogy szerelmes csak nőbe tud lenni. Arra kértem, ha bármikor ingert érez a ffak iránt, szóljon róla, engedem, mennen. Azt válaszolta nem hiszi hogy akarna ffval lenni, de majd szólni fog ahogy kértem. Telt az idő, köztünk a szexualitás az számomra furcsa lett. Akarta is, meg nem is. Vaginálisan nem igazán akarta, csak az orális szexet. (Én análisan sosem akartam senkivel sem, és ezt ő tudta, mert mondtam neki, elfogadta.) Egyre többször volt hangulat ingadozása, engem ok nélkül hanyagolt érzelmileg is. Lényeg, hogy kitalálta hogy neki az ölelés az jó, csók az jó, tehát kihagyta a szexualitás, a közösülést, és már az orált is! Szexuálisan semmit nem foglalkozott velem, érzelmileg sem. Arrogáns lett. Én szakítani akartam, mert azt is észrevettem, hogy nőket bolondít, de egy férfit feltűnően. Finoman rákérdeztem, hogy volt-e rajtam kívül a kapcsolat alatt nővel/férfival, azaz megcsalt-e? Erre teljesen felháborodott. Miután vége lett a kapcsolatnak, megtudtam, hogy meleg lett, és amig kapcsolatban voltunk, azzal a férfival csalt, és szerelmes is lett belé, ezért viselkedett vele úgy, ahogy. Az a férfi nyiltan meleg. Azt is megtudtam utólag, hogy ketten nőket akartak rávenni eleinte a hármas szexre (amikor a volt párom még biszexnek állította be magát), aztán már csak férfiakkal szexelt. A kérdésem a melegekhez: mennyire gyakori, hogy egy biszex férfi átmenjen teljesen melegbe?
2022. jún. 25. 17:51
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
20-as köszönöm! Akkor nem járok messze a valóságtól, hogy valójában identitás zavar? Mármint ha valaki maga sincs tisztában saját magával, az egyrészt miért várja el, hogy a másik bármit is toleráljon, másrészt miért kezd bármilyen kapcsolatba? A melegeket/leszbikusokat pont azért tisztelem, mert tudják mit/kit akarnak. Ahogy a heterók is. De egy biszexel aki szexelni mással akar, szerelmet meg szex nélkül megint másvalakivel akar, vagy ezt még variálja is, szerintem egy mentálisan egészséges ember semmit sem tud kezdeni, mert a biszexnek nincsenek se konkrét értékrendjük, se stabil identitásuk. Sem szexuálisan, sem pedig érzelmileg. Nekem olyanok, mint a gyerejek, hogy mindig mást akarnak, akár random módon, és hogy ez a párjukra milyen hatással van, az kb semmit sem érdekli őket. Nekem a biszexek mindenhogyan instabilok. Identitásilag és érzelmileg is. Biztos van kivétel, nem zárom ki az ellenkezőjét sem, de az instabilitás az azt hiszem engem támaszt alá.
2022. jún. 25. 20:18
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Igen, előfordulhat identitás zavar. De az is lehet hogy szégyelli bevallani (a te esetedben ez is lehetett mert sok nő nem tartja igazi férfinak a biszex férfiakat)

Én pl azt szoktam tagadni hogy sub hajlamom van fiú létemre 😅

De persze azért a 2 dolog teljesen más

Ha meg identitás zavar akkor lehet hogy maga sem tudja mit akar még

2022. jún. 25. 20:31
 23/38 A kérdező kommentje:
Nekem valóban gyerekes érettlen dolognak tűnik a biszexualitás. Érzelmileg is, szexuálisan is. Férfival csak szex, nőkkel érzelmek szexel vagy szex nélkül. Már itt elvesztem a fonalat nőként, mert minden egészséges nőnek szüksége van szexualitásra azzal akit szeret, szex nélküli plátói akármibe felnőtt nő nem megy bele, de az érzelmek nélküli szexbe sem, mert tiszteli magát ennyire. Szóval nekem a biszexualitás az se szexuálisan sem pedig érzelmileg de egyszerűen nem érthető, logikatlan katyvasz. Komolyan elgondolkodtam az eset után amit kiírtam, hogy egy biszexuális számára milyen az ideális kapcsolat, ami kölcsönös. Amikor a másik jelen esetben hetero fél sem sérül érzelmileg. A másik amit megfigyeltem, és ezt ti megerősítettétek itt, hogy a melegekkel normálisan, is szót lehet érteni heteróként, de a biszexekkel a beszélgetés is nehézkes valahogy. A velük való beszélgetésben is érzek egyféle érettlenséget, komolytalanságot, felelőtlenséget. Azt meg a biszex nőktől olvastam, hogy biszex férfi nekik sem kellene. Szóval most akkor mit is akarnak pontosan a biszexek?
2022. jún. 25. 20:43
 24/38 anonim ***** válasza:
11%

A biszex nőknek azért nem kell biszex pasi mert

A) Egy igazi pasi nem kavar fiúkkal

B) sok biszex pasit érdekel a pegging (amikor egy nő felcsatolhatóssal megrak egy fiút análba) és emiatt megint csak nem tekintik férfinak, bár ehhez nem kell biszexnek lenni

C) Gondolom ők sem akarják hogy rajtuk kívül más nemmel is kufircoljon

De persze a biszex nők nagyjára ez nem igaz

2022. jún. 25. 20:49
 25/38 A kérdező kommentje:
Azért az meg szintén érdekes, hogy egy biszex nő nem akar biszex férfit, pedig mindketten biszexek. Akkor a biszex nők meg maguk is bifóbok? Szóval akárhonnét néztem, akárhogyan próbáltam, igyekeztem megérteni a biszexualitást, se érzelmileg, se mentálisan, se sehogy sem megy. Számomra valamilyen össze-visszaság, "skizofrén" helyzet. A melegek/leszbikusok korrektek, maradnak a saját nemüknél érzelmileg, fizikailag, tehát őket stabilnak látom. Ha szexuálisan nem is, de emberileg érzelmileg, teljesen érthető számomra. De a biszexek... Még a melegeket is kihasználják, meg a heterokat is. Mintha vmi játszótéren lennenek játékokkal, akik emberek, érző lények. Hangsúlyozom biztos van kivétel, de nekem még egy biszex sem tudta stabilan meghatározni se a vágyait, sem az érzelmeit, sem a szexualitását.
2022. jún. 25. 20:58
 26/38 anonim ***** válasza:
0%

"Arra kértem, ha bármikor ingert érez a ffak iránt, szóljon róla, engedem, mennen"

Aztán meg zavarna, ha megcsal. Megérdemeltétek egymást, már megbocsáss, de ez így milyen kapcsolat?

Egyébként nincs ilyen, hogy egyszer ez, egyszer az, csak ő se tudta eldönteni még gondolom, vagy biszex, de inkább a férfiak érdekelték, neked meg csak hazudott. Gusztustalan ez a világ amúgy (és nem az orientáció miatt) XDD

2022. jún. 25. 21:36
 27/38 A kérdező kommentje:
26-os! Mivel biszexnek mondta magát, én pedig nem akartam se hármas se anális szexet, és mivel azt mondta szerelmes csak nőbe tud lenni, ezért miért ne mondtam volna ha kedve ingere van férfivel lenni alkalmanként (nem állandóan!) akkkor tudjak róla, tehát ne csaljon meg, ezért mondtam engedem neki csak szóljon. Én korrekt voltam velem. Ő velem semmilyen téren sem. Tehát miért is érdemeltük meg egymást? Én korrekt voltam, ő pedig nem.
2022. jún. 25. 21:43
 28/38 A kérdező kommentje:
Jav: én korrekt voltam vele. Szerinted én mit hibáztam ebben a történetben? Mert szerintem semmit.
2022. jún. 25. 21:44
 29/38 A kérdező kommentje:
Az meg hohy röhögsz ezen a helyzeten, meg amit velem tett, az téged minősít. Rajtad kívül mind normális válaszok jöttek. Egyedül te röhögsz. Ez azért sokat elmond rólad.
2022. jún. 25. 21:47
 30/38 anonim ***** válasza:
0%
Mert egy kapcsolatnak vannak határai. "Kefélj nyugodtan drágám össze- vissza, csak tudjak róla, úgy nekem jobban esik". Hát bocsi, de ez így nem kapcsolat, csak együttélési szexpartnerség. Én pl az ilyen után nem lepődnék meg semmin, a te kiakadásodat meg végképp nem értem. Aki egy ilyen hozzáálláson nem rökönyödik meg egy "kapcsolatban", hanem tök oké neki, attól nem is értem mit vártál? Az meg, hogy a többiek mit válszolnak nem foglalkoztat, én a saját kijelentéseimért vagyok felelős, amit vállalok is. Egyébként szövegértelmezés általános iskola: a nevetés az általam undorítónak titulált világnak szól, nem a helyzetednek.
2022. jún. 25. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!