Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyre több olyan kérdést...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre több olyan kérdést olvasok a melegektől is hogy a társkeresőktől undorodnak.. Miért? Milyen kapcsolatot kerestek hány évesen?

Figyelt kérdés
2020. jan. 31. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem magától a társkeresőtől undorodunk legtöbben, hanem az ott folyó húspiactól, a lélektelen szexmániától és a hazug, linkelő emberektől.
2020. jan. 31. 21:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem.és mit lehet ez ellen tenni ?.vagy hogy lehet a felszínen maradni hogy ne veszítsem el a reményt?
2020. jan. 31. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is inkább az ott lévő emberektől undorodok, pl; az olyanoktol akik ugy oltogatnak hogy semmi kepuk sincs kirakva, az idosebbektol akiket ha kioffolok elkezdenek penzt ajanlgatni mert a nembol nem ertenek, meg ehez hasonlo szituk.

En 17 vagyok es csak komolyat keresek.

2020. jan. 31. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is csak kapcsolatot keresek, es ugy vettem eszre, hogy alapjaratban tenyleg nagyon sok az alkalmis, ezert talan eselyesebb, ha itt egy szimpatikus valaszolora irok ra, ezzel valamennyire ki lehet szurni, hogy ki mit keres. Nemsokara 16 eves leszek. Lenne kedved beszelgetni?
2020. jan. 31. 23:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert nem társkeresők, akik ott vannak. Csak a szexre hajtanak, más nem érdekli őket. Vagy éppen kamu sok, akik így élik ki magukat. Aki pedig valóban társat keres, belefárad és alapból nem is regisztrál, vagy nem is lép fel. Szóval ott nagyon kicsi az esélye, hogy Társat találjon bárki is.
2020. febr. 1. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!